Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Μακελειό με Βούλγαρους σε beach bar στη Χανιώτη

Βούλγαροι τουρίστες (τι άλλο; το 80% των τουριστών της Χαλκιδικής είναι Βούλγαροι), έκαναν "τσαμπουκά" σε μαγαζί, οπότε "μίλησαν" τα πιστόλια των μπράβων. Η Χαλκιδική μετατρέπεται ραγδαία σε αποικία της Βουλγαρικής μαφίας. Οι 5 πελάτες, είχαν πάει για ψάρι στο beach bar (Βούλγαρος φυσικά και ο ιδιοκτήτης) και σε έλεγχο που τους έκανε μετά το συμβάν η αστυνομία, είχαν πάνω τους, 3 μαχαίρια, 3 γκλομπ, 3 σπρέι πιπεριού και ίσως 1 πιστόλι! Ποιοί τουρίστες πηγαίνουν σε beach bar οπλισμένοι σαν αστακοί;  

Αγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς και μαχαιριές σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε.... beach bar της Χαλκιδικής που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά τρία άτομα, με τον έναν εξ αυτών να είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η παρέα των Βούλγαρων, που πρωτοστάτησαν στο επεισόδιο, διαμαρτύρονταν γιατί δεν είχε σερβιριστεί. Κάποιοι εξ αυτών έφτασαν στο σημείο να χειροδικήσουν εναντίον του προσωπικού της επιχείρησης. Τότε κλήθηκε ένας από τους ιδιοκτήτες του beach bar. Προσπάθησε να τους ηρεμήσει όμως εκείνοι ήταν εκτός ελέγχου. Του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.

Σύμφωνα με πηγή της ΕΛ.ΑΣ., λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασαν τρία άτομα που δουλεύουν στο beach bar ως “προστασία”. Επιτέθηκαν στους πέντε Βούλγαρους με γροθιές και κλωτσιές. Εκείνοι ανταπέδωσαν. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένας από τους τρεις “φουσκωτούς” τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε αρκετές φορές. Μια απο τις σφαίρες βρήκε τον έναν από τους Βούλγαρους στο στήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου