Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Τί σου είναι αυτή η τύχη!

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Αν η συνεργάτις τού αντιπροέδρου τής ΝΔ Νατάσα Πετρούλια δεν στραβομουτσούνιαζε ακούγοντας τον Πολάκη, δεν θα αντιδρούσε ο Πολάκης κάνοντας απλή παρατήρηση για την αγένειά της με απολύτως λογικό και ήπιο τρόπο.

Δεν θα μυξόκλαιγε η κυρία Λινού για....

συμπαράσταση στη «θιγείσα»  κ. Πετρούλια και αποδοκιμασία τής λίαν εύλογης αντίδρασης Πολάκη.

Δεν θα έβγαζε ο Πολάκης στη φόρα οικονομικά ζητήματα σχετικά με «ίδρυμα»  που έχει συστήσει η δακρύουσα κ. Λινού και αναθέσεις παροχής γευμάτων σε μαθητές άνευ διαγωνισμού. 

Δεν θα ζητούσε από την κ. Λινού εξηγήσεις ο σύζυγος τού Τάιλερ για τα οικονομικά ζητήματα του «ιδρύματος», τα οποία οδηγούν στις συνήθεις  υπόνοιες διασπάθισης των φόρων που πληρώνουμε στο κράτος, για να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του.

Δεν θα ανταποκρινόταν με ογκώδεις εξηγήσεις η κ. Λινού στο αίτημα τού συζύγου τού Τάιλερ.

Δεν θα έκρινε ο σύζυγος τού Τάιλερ ανεπαρκείς τις εκ 476 σελίδων εξηγήσεις τής κ. Λινού, με αποτέλεσμα να τη διαγράψει απο την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοίτα ρε κάτι συμπτώσεις. Τί μπορείς να πάθεις, αλλά και να μάθεις, εξ αφορμής υπερβολικής και αχρείαστης γυναικείας αλληλεγγύης.

Τί σου είναι αυτή η τύχη κυρία Λινού μου. Για ένα στραβομουτσούνιασμα ρε γαμώ το! Άλλωστε, από τύχη δεν υπάρχουμε σήμερα με όσα μας έχουν επισωρρεύσει διαχρονικώς οι καταξιωμένοι [λέμε και καμμιά μ... να περνάει η ώρα] κυβερνήτες μας;   

Σώτος

Υ.Γ. Στη φωτογραφία ασφαλώς και δεν απεικονίζεται η κ. Πετρούλια ή η κ. Λινού. Μία γυναίκα είναι που ίσως στερείται των προσόντων και περγαμηνών που διαθέτουν Λινού τε και  Πετρούλια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου