Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Άγριο ξύλο σε γάμο στον Πύργο - Ο γαμπρός χτύπησε τη νύφη επειδή του πάτησε το πόδι - Τι ζήτησε ο Εισαγγελάτος

 Η χαρά των woke-maniacs το χαβαλετζίδικο επεισόδιο: "Να συλληφθεί ο γαμπρός", για ενδο-οικογενειακή βία, ζήτησε ο Εισαγγελάτος. Αναμένουμε τα σωματεία ΛΟΑΤΚΙ, να ζητήσουν τη θανατική ποινή για τον άνδρα και ...την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, να διατάσσει "επείγουσα προκαταρκτική εξέταση" (αυτή που δεν διέταξε για το θάνατο του Γιάννη στο Λούνα Παρκ).



Η ΕΙΔΗΣΗ


Όπως αναφέρει το patrisnews.com η γυναίκα πάτησε το πόδι του γαμπρού στο «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» και στη συνέχεια εκτυλίχθηκαν απίστευτα σκηνικά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο γαμπρός της επιτέθηκε, επενέβησαν οι συγγενείς και ο γάμος διακόπηκε Η νύφη μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ λιποθύμησε, ενώ ένας συγγενής της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία κατέφτασε στο συμβάν έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, και μετά από λίγο συνεχίστηκε το μυστήριο.


ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Το ότι ο γάμος έγινε κανονικά, το γλέντι έγινε κανονικά, με το ζευγάρι ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΙΔΙ, να χορεύει σφιχταγκαλιασμένο με λατρεία στο γλέντι, όπου ξεχάστηκε το ασήμαντο επεισόδιο, δυσαρέστησε τους μανιακούς της woke ατζέντας, αλλά δεν πειράζει... Ολο και κάποιος εισαγγελέας θα βρεθεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα... 

Φυσικά, το νόμισμα έχει δύο όψεις: αυτή που αρέσει και συμπυκνώνεται στο "με ποιό δικαίωμα επιτέθηκε στη γυναίκα" κι αυτή που δεν αρέσει "με ποιό δικαίωμα του πάτησε το πόδι"; Πράξη βίας δεν είναι κι αυτή; Από ποιά λογική των woke παλαβών, νομιμοποιείται η γυναίκα να ξενυχιάζει τον άντρα;

Αν δεν συμφωνείς με το "η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα", πολύ απλά ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ. Πιο απλά, δεν γίνεται. 

Αν δεν καταλαβαίνεις την έννοια "φοβείται" (όχι wokίτες, η εκκλησία δεν ζητά από τη γυναίκα να φοβάται! το "φοβείται" δε σημαίνει να "φοβάται", ούτε το "φόβος Κυρίου" σημαίνει ότι αν συναντήσεις τον Κύριο θα φοβηθείς και θα το βάλεις στα πόδια, ούτε το "μετά φόβου ..προσέλθετε", σημαίνει ελάτε τρέμοντας και τοίχο-τοίχο γιατί θα σας φάει ο μπαμπούλας), τί δουλειά έχεις σε εκκλησία; Αφού δεν το ΄χεις με τα θρησκευτικά! Εδώ και μισό αιώνα, υπάρχει ο πολιτικός γάμος, βάπτιση δεν χρειάζεται, το παιδί παίρνει όνομα με τη δήλωση στο Ληξιαρχείο, δεν χρειάζεται καν να πατήσεις ΠΟΤΕ το πόδι σου σε εκκλησία. Σε τζαμί πήγες; Όχι, αφού δεν πιστεύεις στο Μωαμεθανισμό. Ε, αφού δεν πιστεύεις στον Χριστιανισμό, τι σκατά κάνεις σε χριστιανική εκκλησία; Ούτε απέξω μην περνάς, δεν σε υποχρεώνει κανείς! Η χριστιανική πίστη στο ξεκαθαρίζει απλά και λιτά : "Όσοι πιστοί". 

Με το ζόρι, δεν έκαναν κανέναν , Χριστιανό !

Μην παντρεύεστε σε εκκλησίες εσείς οι άπιστοι, οι αντίχριστοι, οι χριστιανοφοβικοί, κανείς δεν σας υποχρεώνει. Όσοι πιστοί, για να ΄χουμε καλούς λογαριασμούς, που κάνουν τους καλούς φίλους.


Φ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου