Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

"Το Ιράν θα μας χτυπήσει σύντομα" λένε οι Ισραηλινοί, που δεν ανησυχούν (για τις στρακαστρούκες)

Το αργότερο έως την Πέμπτη. Αυτή είναι η νεότερη πληροφορία που έχουν στη διάθεσή τους Ισραήλ και ΗΠΑ για την επίθεση, η οποία πιστεύεται ότι θα έρθει σε πρώτη φάση απευθείας από το Ιράν και όχι από... τον ισχυρότερο πληρεξούσιό του, τη Χεζμπολάχ.

Η τρομοκρατική οργάνωση του Λιβάνου είναι επίσης έτοιμη να εκδικηθεί τη δολοφονία υψηλόβαθμων στελεχών της, αλλά και της Χαμάς, ενώ έτοιμες να πατήσουν τη σκανδάλη είναι και οι άλλες πολιτοφυλακές, που συνδέονται με το θεοκρατικό, σιιτικό καθεστώς της Τεχεράνης, από τη Συρία και το Ιράκ έως την Υεμένη.

Κανένας πανικός πάντως δεν υπάρχει στο Ισραήλ, το οποίο έχει την ασπίδα των ΗΠΑ,  του ΝΑΤΟ και της "Δύσης" γενικότερα, που είναι πανέτοιμοι να θυσιάσουν και την  τελευταία σταγόνα του αίματός τους για το Ισραήλ, σε αντίθεση με το Ιράν, που περιμένει μάταια, ένα νεύμα στήριξης από την ψόφια Ρωσία, που παραπαίει στο μέτωπο της Ουκρανίας και προσπαθεί να απαντήσει στην εισβολή Ουκρανών στο έδαφός της και την αδιάφορη Κίνα, της οποίας η στρατηγική παραμένει αποκλειστικά οικονομική.

Προφανώς, όπως ορθότατα προβλέψαμε και στο προηγούμενο "επεισόδιο", το Ιράν θα εξαπολύσει μερικές χιλιάδες ρουκέτες και drones, τα οποία θα καταρριφθούν στο 99.99% και το Ισραήλ, θα συνεχίσει να σκοτώνει, όποτε και όπου θέλει, όποιους θέλει, παντελώς ατιμώρητο, επειδή πολύ απλά ...ΜΠΟΡΕΙ. Το ΄πε ο Θουκυδίδης χιλιάδες χρόνια πριν: "ο δυνατός προχωρά μέχρι εκεί που του επιτρέπει η δύναμή του και ο αδύναμος υποχωρεί μέχρι εκεί που του επιβάλει η αδυναμία του".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου