Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

H Ουκρανία ξεφτίλισε την αδύναμη Ρωσία με την ανατίναξη της γέφυρας στο Κουρσκ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Σε εφιάλτη για τη Ρωσία εξελίσσεται η "ειδική στρατιωτική επιχείρηση", καθώς αποκαλύπτεται το μέγεθος της αδυναμίας της Ρωσίας, μπροστά στη συμμαχία των "δυτικών". Ακόμη και οι φανατικότεροι οπαδοί του "ξανθού γένους" και του Πούτιν, αισθάνονται.... αμήχανα, βλέποντας την υποτιθέμενη "υπερδύναμη", να γελοιοποιείται 2,5 χρόνια σε μια "ειδική επιχείρηση" την οποία υποτίθεται ότι η "υπερδύναμη" θα καθάριζε σε λίγες μέρες και τους Ουκρανούς να προελαύνουν σε Ρωσικό έδαφος, εξωθώντας στην προσφυγιά 200.000 Ρώσους.  

Το τελευταίο καταφύγιο επιχειρημάτων των οπαδών της ψόφιας Ρωσίας , η επίκληση δηλαδή του "μα δεν πολεμάει η Ουκρανία, τους βοηθάνε Αμερικάνοι, Άγγλοι, Γερμανοί , κ.λπ.", κάνει χειρότερα τα πράγματα, καθώς ο Πούτιν γνώριζε εξαρχής, ότι ο "εχθρός" είναι σύσσωμη η ΝΑΤΟϊκή Δύση κι όχι η Ουκρανία. Τι περίμενε δηλαδή; Τι περιμένει σήμερα το Ιράν; Να επιτεθεί στο Ισραήλ και να μην φέρει ΟΛΟ το ΝΑΤΟ στην πόρτα του; Επομένως, όπως λέει σοφά ο ελληνικός λαός: "πού πας ρε Καραμήτρο";

Οι Ρώσοι πολίτες ακόμη περιμένουν την "εκδίκηση" για το τρομοκρατικό χτύπημα στο θέατρο της Μόσχας με τουλάχιστον 170 νεκρούς, ενώ οι Ιρανοί μιλούν συνεχώς για "εκδίκηση" και δεν έχουν καταφέρει να σκοτώσουν έναν "εχθρό", την ώρα που οι Ισραηλινοί σκοτώνουν όποιον θέλουν στο έδαφός τους, ενώ η όποια "εκδίκηση" εξαντλείται σε εκτόξευση πυροτεχνημάτων, που αντιμετωπίζεται πανεύκολα από το "σιωνιστικό κράτος".

πού πας ρε Καραμήτρο;

Φ.Μ.


 
Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η Ουκρανία στη Ρωσία μετά την ανατίναξη της γέφυρας Σέιμ στην περιφέρεια του Κουρσκ.

Η Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας δημοσίευσε βίντεο από την στιγμή που η γέφυρα Σέιμ στην περιφέρεια Κούρσκ της Ρωσίας γίνεται σκόνη από τα εκρηκτικά. Στο βίντεο διακρίνεται ένα πυκνό σύννεφο καπνού μετά την έκρηξη και μετά η γέφυρα να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.


Με αυτή τους την ενέργεια οι ουκρανικές δυνάμεις εμπόδισαν την διαδικασία εκκένωσης των πληθυσμών της περιοχής.

Η μαζική εκκένωση βρισκόταν την Παρασκευή (16.08.2024) σε εξέλιξη στην περιοχή Γκλουσκόφ, όπου ζουν 20.000 άνθρωποι μετά την ουκρανική εισβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου