Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΤΩΡΑ: Ελικόπτερο πάνω από την Τούμπα

Στις 5 μ.μ. ξεκίνησε το ελικόπτερο της αστυνομίας τις πτήσεις του πάνω από την Τούμπα. Το ελικόπτερο είναι ένα από τα μέτρα τάξης, που ζήτησε ή μάλλον επέβαλε ο Ολυμπιακός στην ηγεσία της αστυνομίας στην Αθήνα. Από την Αθήνα έρχονται από χθες εντολές, με σκοπό να δυναμιτίσουν το κλίμα, μπας και ...
δυσφημιστεί ο ΠΑΟΚ και τιμωρηθεί.

Στις 6 τα ξημερώματα, αστυνομικοί μπούκαραν στην Τούμπα, στις κερκίδες, σε γραφεία συνδέσμου, στον αγωνιστικό χώρο, έψαξαν τα πάντα ακόμη και με σκυλιά, δεν βρήκαν τίποτε, πήραν ένα πανό κι έφυγαν.

Μετά ανακοίνωσαν ότι θα παρακολουθούν τον κόσμο, ΤΡΕΙΣ εισαγγελείς (!) κι άλλα ευτράπελα, για να οξύνουν τα πνεύματα.

Κάνουν τα πάντα, αλλά από τη μεριά του ΠΑΟΚ, υπάρχει μόνο σοβαρότητα, αντιμετωπίζουν το αγώνα όπως όλους, με ηρεμία και δηλώνουν άπαντες "ένα ματς είναι, ας κερδίσει ο καλύτερος στο χόρτο".

Υποθέτουμε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πέφτουν συνεχώς κάτω, θα κάνουν πως τους χτύπησε κάποια πέτρα ή κάποιο αόρατο ...αιχμηρό χαρτί, θα κάνουν χειρονομίες, θα κάνουν όλα τα καραγκιοζλίκια που κάνουν όσοι φοβούνται ότι αν παιχτεί τίμια αγωνιστικά το ματς, θα φύγουν με μια μεγαλοπρεπή ήττα.

Ο μικρός Βαγγέλης πάντως, το γούρι του ΠΑΟΚ, από τις Ακαδημίες, που πέτυχε σε όλα τα προγνωστικά του φέτος (!), πρόβλεψε ότι ο ΠΑΟΚ θα νικήσει με σκορ 1-0 με γκολ του Μίσιτς!

Ελπίζουμε πως , αν τελικά χάνει ο Ολυμπιακός, να μη δούμε κανένα βομβαρδιστικό πάνω από την Τούμπα...