Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Το Ιράν (από το οποίο μας έρχονται οι Πακιστανοί) πλήττει περισσότερο ο κορωνοϊός

Ωραία! Από το Ιραν διέρχεται ΟΛΟΣ ο όγκος "προσφύγων" που έρχονται από Πακιστάν και Αφγανιστάν στην Ελλάδα. Στο Ιράν περιμένουν 5.000.000 πρόσφυγες για να έρθουν προς τα δω. Αλλά μην αγχώνεστε! Η λύση είναι απλή:
δεν εξετάζουμε "πρόσφυγες" κι αν τους εξετάσουμε και είναι θετικοί, δεν το ανακοινώνουμε, για να μη δημιουργηθεί κλίμα εναντίον τους και να μην ενισυχθεί η ακροδεξιά.

Άλλωστε, ακόμη και η αναφορά σε πιθανότητα να έχουν κορωνοϊό οι πρόσφυγες, έστω ακαδημαϊκά, αναγκάζει αμέσως τους αντιρατσιστές να απαντήσουν με τις γνωστές φράσεις "ρατσιστής, ξενοφοβικός......" και τις λοιπές , που επινόησαν διάφορα ιδρύματα της ελίτ, για να μας ενημερώσουν ότι οι μετανάστες είναι ευλογία.

Πώς να γίνει ψύχραιμη συζήτηση για πιθανά προβλήματα που θα φέρουν οι φίλοι μας και αδέρφια μας Αφγανοί, όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί φασίστες, που θα αρχίσουν να ανησυχούν;

Ποιός γιατρός, ποιός πολιτικός, ποιός δημοσιογράφος θα τολμήσει να ψελλίσει μια λέξη για την πιθανότητα να εξαπλωθούν ραγδαία εντός των "κέντρων φιλοξενίας" διάφορες ιώσεις, όπως ο κορωνοϊός; Πώς θα προληφθεί η εξάπλωση του κορωνοϊου μέσα στη Μόρια; Πώς θα προστατευθούν οι ευαίσθητοι στην υγεία τους πρόσφυγες; Ποιός τολμήσει να μιλήσει;

Το κάνουμε εμείς, επειδή νοιαζόμαστε για τη υγεία των Αφγανών αδερφών μας. Τι, βρε αλληλέγγυοι; Εσείς πιο φιλάνθρωποι είστε από ΄μας; Τι ρατσισμός είν' αυτός να θεωρείτε τον εαυτό σας "φιλάνθρωπο", ενώ όλους τους άλλους "φασίστες"; Εμείς, ο απλός κοσμάκης, είμαστε πραγματικά φιλάνθρωποι, αγαπάμε τα αδέρφια μας τους Πακιστανούς και μάλιστα χωρίς αντάλλαγμα, όπως εσείς που αμείβεστε από τον ΟΗΕ και διάφορες ΜΚΟ. Νοιαζόμαστε για την υγεία τους. Κάτι πρέπει να γίνει.