Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Δεν μπορούσε ο ΠΑΟΚ, ήταν και άτυχος και έχασε από τον Ολυμπιακό

Με περιπατητές τύπου Μπίσεσβαρ, τον αρχηγό κατώτερο των περιστάσεων και μέτριους τους περισσότερους παίκτες, ο ΠΑΟΚ σημείωσε ένα γκολ, αλλά ...εις βάρος του. Και τελικά το ....
ταμπλό έγραψε 0-1.

Δίκαιο σκορ, δίκαιη και η θέση του ΠΑΟΚ, 5 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, αφού έχασε τα δύο ματς που για λόγους γοήτρου θα έπρεπε να κερδίσει: τον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Στο 52΄ακυρώθηκε γκολ του Βαρέλα ως οφσάιντ και ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται σε καμία περίπτωση να διαμαρτύρεται, εφόσον είναι (ολόσωστα) υπέρ των ξένων διαιτητών. Όσοι μένουν σε αυτή τη φάση, ταϊζουν σανό τον κόσμο του ΠΑΟΚ, κάτι που στο makpress δεν θα κάνουμε ποτέ.

Καθαρό το παιχνίδι, με άριστη διαιτησία, καλή ατμόσφαιρα, άρα ο Ολυμπιακός φεύγει με χαμόγελα και δικαίως πανηγυρίζει, αφού έφυγε νικητής, με μια μικρή βοήθεια της τύχης, από μια δύσκολη έδρα.

Μεγάλος ηττημένος ο ΠΑΟΚ, όχι επειδή έχασε από τον Ολυμπιακό (κι ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη), αλλά επειδή έχασε ΚΑΙ από τον Ολυμπιακό ΚΑΙ από τον Άρη, τους δύο δηλαδή αντιπάλους που θα μπορούσαν να τον κερδίσουν.

Δίκαιη λοιπόν η 1η θέση του Ολυμπιακού, που "καθάρισε" ματς, που ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε.