Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Ωχχ...ξεκινά η τρομολαγνεία "Στη Θεσσαλονίκη το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού"

Μία γυναίκα 38 ετών βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα στην ....
Ελλάδα.

Η γυναίκα είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία. Η 38χρονη νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και νοσεί από ιογενή πνευμονία, ενώ είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει άλλα προβλήματα υγείας.


Η πολυαναμενόμενη "πρώτη" λοιπόν ήρθε κι άντε να συγκρατήσεις τώρα την τρομολαγνεία του πλήθους... "Τα ΄μαθες; ήρθε το πρώτο κρούσμα" το κλισέ της ημέρας, που θα ακουστεί εκατομμύρια φορές....

Θα λέει η Σούλα στην Κούλα "μην πας στο ΑΧΕΠΑ μωρή να δεις τον πατέρα σου, θα κολλήσεις κορονωιό" ! Να δείτε που θα μειωθούν τα επισκεπτήρια στο ΑΧΕΠΑ, θα κλείσει το κυλικείο, εκτός αν ο άνθρωπος καβαντζάρησε κανένα κουτί μάσκες της πλάκας, απ΄αυτές που κανονικά κάνουν 1 ευρώ και θα τις μοσχοπουλάνε κάποιοι με 100 ευρώ!

Είμαστε περίεργοι να δούμε πόσο θα φοβηθούν οι άστεγοι που μπουκάρουν κάθε βράδυ στα δωμάτια του ΑΧΕΠΑ για να κοιμηθούν! Πιθανολογούμε, πως ...καθόλου δεν τους νοιάζει.

Τελικά, μπορεί κανείς να μην πάθει ζημιά στην Ελλάδα, από τον ίδιο τον κορωνοϊό, όμως η ζημία από τις φήμες και τον πανικό για τον κορωνοϊό, θα είναι τεράστια!