Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Θα ελέγχονται αυστηρά όλοι οι εισερχόμενοι στη χώρα, εκτός φυσικά από τους μετανάστες που έρχονται με βάρκες

άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη

Στην Ιταλία έχουν πλέον τους πρώτους δύο επιβεβαιωμένους θανάτους από τον κορονοϊό διαβάζω, και έχουν ηδη λάβει δρακόντεια μέτρα.
Εμείς εδώ υποθέτω κάτι κάνουμε σε αεροδρόμια και λιμάνια, αλλά....
κάθε μέρα εκατοντάδες αλλοδαποί, είτε σκέτοι λαθραίοι είτε πρόσφυγες, μπουκάρουν στην χώρα ανενόχλητοι και χωρίς έλεγχο, από μη εγκεκριμένες εισοδους, φεύγοντας με βάρκες από την Τουρκια, αφού έχουν έρθει πρώτα από του διαβόλου την μάνα, από Ασια και Αφρική.
Μην μου πείτε πως δεν εμπιστευεστε της υγειονομικές υπηρεσίες του Αφγανισταν, του Πακιστανούς, του Κογκό, της Νιγηρίας, της Σομαλίας, του Ιρακ, της Τουρκίας! Θα σας μαλώσω.

Τα πράγματα όμως δεν είναι αστεία. Δεν μιλάμε μόνο για την παραβίαση των συνόρων, των νόμων, τον σχεδιασμό των Τούρκων, την εθνική και κοινωνική συνοχή.
Μιλάμε για άμεσο τεράστιο κίνδυνο για την υγεία και τις ζωές των πολιτών.
Συνειδητοποιεί η κυβέρνηση, ο κόσμος τον κίνδυνο για την χώρα και τον λαό; Φυλαγόμαστε από την μία στις νόμιμες αφίξεις των πτήσεων κι από την άλλη προς Ανατολάς η χώρα και η δημόσια υγεία είναι με γκρεμισμενες πόρτες και ξεχαρβαλωμενα παράθυρα και εισβάλλουν καθημερινά μπουλούκια που όταν μπουν και βρεθούν μέσα στην Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.

Εάν γίνει η στραβή, ξέρετε, ο κορονοϊός δεν θα μολύνει μόνο "κακούς" δεξιούς, εθνικιστές κλπ. Θα πέσει χλαπάτσα απολύτως δημοκρατική, υπερκομματική και αταξική. Μπορεί να τα κακαρώσουν και αλληλέγγυοι, λαθρολάγνα λαμόγια των ΜΚΟ, συριζαίοι απάτριδες διεθνιστες βουλευτές, μέχρι και καμμιά θείτσα πασοκάρα, ξεπεσμένη βασίλισσα της σαπουνόπερας να πάει για μπάρκο.

Τέρμα τα αστεία. Φυλάξτε τα σύνορα, εμποδιστε δια των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων πάση δυνάμει να μπαίνουν. Να μην μπαίνουν. Να μην μπαίνουν. Αλλιώς μπορεί να τα τινάξετε ή να ταλαιπωρηθειτε στο κρεβάτι κι εσείς που μπορείτε να πάρετε τα σκληρά μέτρα και κωλώνετε για πολιτικαντικους λόγους. Αλλιώς οι ποινικές και πολιτικές ευθύνες σας θα είναι τεράστιες...