Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Αντίδραση από την Καλυψώ Γούλα στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ που την κατηγορεί ότι "βολεύτηκε με τη ΝΔ"

Η αλήθεια είναι ότι "βολεύτηκε", αλλά όχι επειδή είναι ΝΔ. Βολεύτηκε επειδή το ζήτησε ο άρχοντας της ΝΔ Γιάννης Μπουτάρης, του οποίου τα κέφια κάνει ο Μητσοτάκης και εκτίθεται. Όμως, όπως χιλιάδες φορές διαβάσατε ΜΟΝΟ στο makpress, ο Μητσοτάκης θα θυσίαζε (κανονικά!) και τα παιδιά του για τον Μπουτάρη. Η επιθυμία .....
του Μπουτάρη είναι διαταγή για την οικογένεια Μητσοτάκη. Δε λέμε ότι είναι κακό, αυτό θα το κρίνουν οι ψηφοφόροι αμφότερων, αλλά είναι κάτι που πρέπει να λέγεται. Η πιο ισχυρή σχέση που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα, είναι το τρίγωνο "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ". Αυτά τα τρία είναι ένα, ενιαίο, αδιαίρετο πράγμα. Ξαναλέμε: ίσως είναι καλό για τη ΝΔ, ή για την οικογένεια Μητσοτάκη ή για τον Μπουτάρη, δεν μας αφορά, αυτοί ξέρουν. Αλλά να μη στρουθοκαμηλίζουμε, κάνοντας πως δεν βλέπουμε την επιρροή Μπουτάρη στη σημερινή ΝΔ.


Η Καλυψώ Γούλα καταγγέλλει ότι το βίντεο αποτελεί συκοφάντηση της προσωπικότητάς της, καθώς στη θέση είναι άμισθη πρόεδρος στο Καυτατζόγλειο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Πρώτοι με διαφθορά», εμφανίζονται διάφορα στελέχη της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και η Καλυψώ Γούλα, τα οποία, όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, διορίσθηκαν από την τωρινή κυβέρνηση σε κρατικούς φορείς.

Η κ. Γούλα, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, καταγγέλλει ότι το βίντεο αποτελεί συκοφάντηση της προσωπικότητάς της, καθώς η θέση που κατέχει ως πρόεδρος στο Καυτατζόγλειο είναι αμισθί.

«Δεν λαμβάνω μισθό, ούτε αποζημίωση για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις. Άρα κανένα βόλεμα και καμία διαφθορά, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας:

«Η διασταύρωση στοιχείων πριν από τη δημοσιοποίηση πολιτικών σποτ κρίνεται απαραίτητη, αν ένα κόμμα θέλει να λέγεται και κυρίως να είναι σοβαρό!»