Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Διαγωνισμός με έπαθλο διακοπές στη Θεσσαλονίκη την Καθαρά Δευτέρα

Στο Offradio #agapamedeutera και γιoρτάζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Καθαρά Δευτέρα με αξέχαστες #diakopares ξανά στη Θεσσαλονίκη, κι αυτή τη φορά ΜΑΖΙ με το Μακεδονικό Χαλβά - το γλυκό....
που κάνει καλό! Από το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου μέχρι την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου δύο τυχεροί θα περάσουν ΜΑΖΙ στη Θεσσαλονίκη 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας - της μόνης Δευτέρας που αγαπάμε! Δύο τυχεροί ακροατές θα ζήσουν σαν τουρίστες την πόλη που γίνεται όλη μια παρέα, που σε κερδίζει με τη ζεστασιά της, σε παρασύρει στους χαλαρούς ρυθμούς της, σε σαγηνεύει με την ερωτική συννεφιά της, σε καλομαθαίνει στην αυθεντική καλοπέραση, με ακαταμάχητες γεύσεις και με ένα γλυκό που κάνει καλό – το Μακεδονικό Χαλβά.

***
• Θα μείνουν για δύο νύχτες στο μοναδικής αισθητικής ξενοδοχείο The Modernist. Συνδυάζοντας διαχρονική χάρη και ανέμελη πολυτέλεια, το Modernist στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό διατηρητέο κτίριο του 1920, το οποίο ανακαινίστηκε ακολουθώντας μια λιτή αλλά ταυτόχρονα κομψή αισθητική που κινείται μεταξύ art deco και δανέζικου design, με σχεδιαστικές αναφορές στα μέσα του 20ου αιώνα. Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποτελεί τον ιδανικό σταθμό για τους λάτρεις των ταξιδιών που ξέρουν να ζουν την κάθε στιγμή. Εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα και συχνά μοναχικοί, ζητούν απόλυτη άνεση, ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την καθημερινότητα του τόπου που επισκέπτονται, και απαιτούν άκρως επαγγελματικές αλλά ταυτόχρονα ανεπιτήδευτες υπηρεσίες: το Modernist προσφέρει όλα όσα χρειάζονται.

***
• Θα ζήσουν την αυθεντική εμπειρία του χαμάμ στη Θεσσαλονίκη και θα αποδράσουν από την καθημερινότητα, με τις ιαματικές ιδιότητες του ατμού κι ένα τελετουργικό που θα ανακουφίσει από το άγχος και θα ενθαρρύνει τη χαλάρωση στο Hammam Baths Thessaloniki εντός του Μακεδονία Παλλάς. Έναν χώρο μοναδικό, με την ατμόσφαιρα και τη μαγεία των ανατολίτικων λουτρών!

• Θα απολαύσουν ένα απίθανο burger menu στο Foodporn που ξανασυστήνεται στη Θεσσαλονίκη στο -1 της Στοάς του Toms με industrial design, γκράφιτι στους τοίχους, neon φώτα, cocktails, δυνατά beats, άπαιχτα burgers και όχι μόνο!

• Θα γευτούν το φημισμένο brunch της Estrella, του εστιατορίου που κατόρθωσε να προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή σερβίροντας world street food και all day breakfast & brunch μενού στην καρδιά του κέντρου.

• Θα παρτάρουν στο WE, όπου οι Street Outdoors & Madorasindahouse ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και παρουσιάζουν έναν απο τους σημαντικότερους και πιο περιζήτητους καλλιτέχνες της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής τον βερολινέζο &ME της κολλεκτίβας KEINEMUSIK.

• Θα δοκιμάσουν φρεσκοστυμμένους χυμούς, λαχταριστά smoothies και θα ανακαλύψουν μια άλλη διαφορετική πρόταση για light snacks στα JOIN juice bars που σχεδιάστηκαν για να φιλοξενήσουν έναν διαφορετικό, πιο δραστήριο, πιο χαρούμενο τρόπο ζωής.

• Θα γευτούν το νοστιμότερο Σαρακοστιανό τραπέζι Καθαράς Δευτέρας στο πιο δημοφιλές ουζερί εδεσματοπωλείο της πόλης χρόνια τώρα - ναι, μιλάμε για το Πανελλήνιον στα Λαδάδικα.

• Θα δοκιμάσουν τον καφέ του deka.epta, του ολοκαίνουριου cafe στην Αλεξάνδρου Σβώλου δια χειρός μιας από τις αγαπημένες μας barrista στην πόλη!

• Θα βιώσουν μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία στα TGI Fridays Αριστοτέλους, εμπνευσμένη από τη Νέα Ορλεάνη και το Mardi Gras, με μοναδικά πιάτα και ευρηματικά cocktails.

• Θα "ταξιδέψουν" με μουσικές και spirits μέσα από Το Διατηρητέο, το διαχρονικό classic bar στο νεοκλασσικό της Ικτίνου, που ειδικά αυτή την περίοδο έχει "ντυθεί" με traveller's διάθεση και φανταστικό διάκοσμο.

• Θα πάνε σινεμά με δωρεάν εισιτήρια για προβολή ταινίας στο Cineplexx One Salonica

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ!

Μπες στο Instagram προφίλ του @offradio και άφησε το σχόλιο σου στο post του διαγωνισμού κάνοντας tag εκείνον ή εκείνη που θες να κάνει διακοπάρες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μαζί σου στη Θεσσαλονίκη! Kαι φυσικά follow @makedonikoshalvas στο Instagram.