Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Πόλεμος στη Λέσβο, δεκάδες τραυματίες !

Δεκάδες είναι οι τραυματίες από τις μάχες που συνεχίζονται τα τελευταία 24ωρα στην Λέσβο, σε Καβακλή και Διαβολόρεμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε η....
Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου 43 αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί, οι δυο πιο σοβαρά, ενώ 10 πολίτες έχουν υποστεί τραύματα.

https://www.lesvospost.com/2020/02/43-10.html


Τα ΄παμε πολλές φορές στο makpress και καιρός να καταλάβει και ο τελευταίος, τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα: όποια κυβέρνηση κι αν έχουμε, είναι τόσο μεγάλος ο φόβος της να μη δυσαρεστήσει τα αφεντικά που οργανώνουν την παγκόσμια μετανάστευση, που θα κάνει το παν για να μην υπάρξει πρόβλημα στην είσοδο και παραμονή μεταναστών και να μην υπάρξει περίπτωση να φύγει κανείς.

Όλα στην Ελλάδα είναι ερασιτεχνικά, όλα είναι μπάχαλο, εκτός από την ιερή ώρα, που οι μηχανισμοί της χώρας, πρέπει να δείξουν ότι είναι υπάκουα παιδιά στα αφεντικά ("νέα τάξη" πείτε την, ελίτ πείτε την, "παγκοσμιοποίηση" πείτε την, "λέσχες", "ιδρύματα" πείτε, δεν έχει σημασία ...).

Τότε, η ελληνική αστυνομία γίνεται φόβος και τρόμος. Oι S.W.A.T. είναι γατάκια μπροστά στον Έλληνα αστυνομικό που καλείται να εμποδίσει μετανάστες να φύγουν από τη χώρα! Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματική φύλαξη στον κόσμο, απ΄αυτή που έχει η Ελλάδα στην ...έξοδο προς Ευρώπη. Ούτε ένας πρόσφυγας δεν μπόρεσε να φύγει στα Σκόπια κι από κει στην Ευρώπη! Τους κρατάμε με νύχια και με δόντια, με επαγγελματισμό που είναι για σεμινάρια. Αν τολμάει, ας φύγει κανένας "πρόσφυγας" απ΄την Ελλάδα !!!