Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

"Θα καταργήσουμε το πανεπιστημιακό άσυλo" ;;; Τι λες βρε Γιάννη !!!

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη μπουκιά μη λες Γιάννη. Θα μετανοιώσεις.
Γ. Καραγιάννης: Θα καταργήσουμε το πανεπιστημιακό άσυλο και τον νόμο Παρασκευόπουλου



Σφοδρή επίθεση κατά των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Αtlas tv ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καραγιάννης.
Ο κ. Καραγιάννης αντέκρουσε για ακόμη μία φορά τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ περί κρυφής ατζέντας τονίζοντας ότι «τo πρόγραμμά της Νέας Δημοκρατίας είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο και μπορούν να το δούνε όλοι. Η έκφραση του πρωθυπουργού, ότι το πρόγραμμά μας μυρίζει αίμα, ήταν προσβλητική».
Στη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης ο κ. Καραγιάννης κατήγγειλε την εσπευσμένη ψήφιση του νέου ποινικού κώδικα και του κώδικα ποινικής δικονομίας από την Κυβέρνηση απουσία της αντιπολίτευσης. Ο έτερος καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή, πρώην υπουργός δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, υπεραμύνθηκε της ψήφισης των δύο νομοθετημάτων. Ο κ. Καραγιάννης επανήλθε επισημαίνοντας ότι βάσει του νέου ποινικού κώδικα την 1η Ιουλίου θα βγούνε από τη φυλακή περίπου 300 κακοποιοί μόνο στην Αττική. Αιτία είναι η αναθεώρηση του άρθρου 374 του ποινικού κώδικα που αφορά τις διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και τη μετατροπή τους από κακουργήματα σε πλημμελήματα.
Ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε εκτενώς στην ανασφάλεια που αισθάνονται οι πολίτες και κατέληξε δηλώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία αμέσως μόλις γίνει Κυβέρνηση θα προχωρήσει στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και στην απόσυρση του Νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών.