Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Αν γλιτώσει από το μένος της Δώρας ο Μητσοτάκης, θα ζήσει χίλια χρόνια

Δελτίο Τύπου
Ο κ. Μητσοτάκης ήταν λύκος καλυμμένος με την προβιά του προβάτου



Ως "λύκο καλυμμένο με την προβιά του προβάτου" χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη, με αφορμή το πρόγραμμα της ΝΔ και τις προθέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην περίπτωση που αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η κ.Αυγέρη μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9Fm" αναφέρθηκε στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αυγή" με τίτλο "Ριφιρί 75 δις στο ασφαλιστικό σχεδιάζει η ΝΔ". "Επειδή ξεθάρρεψε ο κ.Μητσοτάκης άρχισε να αποκαλύπτει τα σχέδια του. Μέχρι τώρα ήταν καλυμμένος ο λύκος με την προβιά του προβάτου. Νομίζω ότι σιγά σιγά αποκαλύπτεται το πρόσωπο και το κεφάλι του λύκου. Και ο κόσμος φοβάται τον κακό λύκο, όπως φοβάται και τον κακό Μητσοτάκη", είπε χαρακτηριστικά. *

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο νέων εκλογών στις 15 Αυγούστου η κ.Αυγέρη απάντησε πως "ο κ.Μητσοτάκης δεν είναι σίγουρος για την αυτοδυναμία. Τη θέλει, αλλά δεν του βγαίνει. Δεν είναι τυχαίο ότι η δήλωση έγινε μετά από δημοσκόπηση που δείχνει πως οι άνθρωποι που δεν θα πάνε να ψηφίσουν και θα προτιμήσουν την πλαζ στις 7 Ιουλίου, προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ".

Όσο για το εάν μπορεί να ανατραπεί η διαφορά των 9,5 μονάδων, αυτή που προέκυψε από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, είπε πως "η κάλπη είναι άδεια, όχι μόνο για τα κόμματα, αλλά και για όλους τους υποψηφίους. Όποιος νομίζει ότι έχει κάποια προίκα είναι πολύ γελασμένος γιατί λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο ελληνικός λαός».

Παράλληλα, η κ.Αυγέρη αναρωτήθηκε πώς θα κινηθεί το Κίνημα Αλλαγής, λέγοντας ότι "η κ.Γεννηματά, δεν πηγαίνει προς την κοινωνία και το μεσαίο χώρο, πηγαίνει πιο πολύ προς τον κ.Μητσοτάκη".

ΤΕΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


* ρε συ Δώρα, μεταξύ μας τώρα: όταν τα γράφεις αυτά, δεν σκας στα γέλια;