Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Πολύ καλό σχόλιο για τον Μητσοτάκη και τη συμφωνία των Πρεσπών

"Επιτέλους πέφτουν οι μάσκες, ο Μητσοτάκης δεν θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών", γράφει κάποιος και απαντά ο Β.Δ.:


"ποιές "μάσκες"; είπε ποτέ ο Μητσοτάκης ότι θα την ακυρώσει; Ούτε το είπε, ούτε θα την ακυρώσει. Άλλο τι θα ήθελαν πολλοί δεξιοί ψηφοφόροι, άλλο το τι λέει ο ίδιος. Ο ίδιος ξεκαθάρισε όσο πιο ...ξεκάθαρα γίνεται, ότι ΔΕΝ θα την καταγγείλει. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται. Επομένως, έχουμε μια πεντακάθαρη θέση κι όποιος θέλει τον ψηφίζει, όποιος δεν θέλει, δεν τον ψηφίζει.

Είναι υπεκφυγή ψηφοφόρου, να φαντασιώνεται "αντιφάσεις και μισόλογα της ΝΔ", ώστε να την ψηφίσει (για να είναι με το κόμμα εξουσίας) και στη συνέχεια να παριστάνει τον εξαπατημένο. ΟΛΟΙ όσοι ψηφίσουν ΝΔ ξέρουν πάααααρα πολύ καλά, ότι η ΝΔ θα εφαρμόσει στο ακέραιο της συμφωνία των Πρεσπών.


Και παρά το γεγονός ότι το ξέρουν, θα της δώσουν αυτοδυναμία και 170 βουλευτές. Επειδή δεν νοιάζονται για την πατρίδα, τη συλλογική αυτή μη χειροπιαστή έννοια, αλλά για το δικό τους βόλεμα. Η ¨καυτή πατάτα" λοιπόν, βρίσκεται στα χέρια των ψηφοφόρων. Ο Μητσοτάκης δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο, δήθεν "εξαπάτησης" ή "άλλα μας είπε προεκλογικά, άλλα κάνει". Θα εφαρμόσει κατά γράμμα τη συμφωνία. Γνωρίζοντάς το λοιπόν, ας ψηφίσει ο καθένας ό,τι θέλει. Αλλά βλέπω ότι, ακόμη και γνωρίζοντάς το, τόσο ξεκάθαρα, ο λαός ...θέλει ΝΔ."



έγραψε φίλος στο facebook ή μάλλον αντέγραψε τη θέση του makpress (ούτε εμείς δεν τα γράψαμε τόσο καθαρά!). Διαβάζοντας makpress ...καταλαβαίνεις τι γίνεται! Ξέρετε τι γίνεται και τι θα γίνει. Τα είπαμε πολλές φορές. Όχι, η ΝΔ δεν θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Θα την κάνει γαργάρα, όπως και ΟΛΟΙ οι υποψήφιοί της εδώ στη Μακεδονία. Τολμάει κανένας να πει κάτι διαφορετικό; Αποφεύγουν όλοι οι μακεδονομάχοι να μιλήσουν για το ζήτημα, γιατί ξέρουν ότι , πρώτον θα συγκεντρώσουν την οργή του προέδρου τους, άρα ..πάπαλα τα αξιώματα και δεύτερον, θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Για αυτό ...ρουφάτε το αβγό σας κι αφήστε τα μακεδονομαχιλίκια και τους στρουθοκαμηλισμούς. Ας μη βγάζατε τον Τσίπρα, η βλάβη είναι ανήκεστος. Δεν ακυρώνονται έτσι απλά τέτοιες συμφωνίες (παρά το ότι γίνεται νομικά, πολιτικά δεν γίνεται), που τις ευλόγησαν οι Αμερικανοί.  Όποιος λέει ότι θα πάει κόντρα στις ΗΠΑ να σηκώσει το χέρι.