Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Θεοχαρόπουλος; Σκάνδαλο με τη μετάταξη της συζύγου του σε ζηλευτή θέση

Η σύζυγος του πρώην Προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. και νυν υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου βουλευτή του, Φρειδερίκη (!) Γάζαρου, είναι κανονικά καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας. Όπως οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί όμως, ....
προτιμά άλλες ωραίες θεσούλες στο δημόσιο, από το κουραστικό σχολείο και την έδρα. Και τα κατάφερε! Πήρε απόσπαση στη Εθνική Βιβλιοθήκη, μια θέση-όνειρο, απ΄αυτές που δεν φαντάζεται καν η πλέμπα.

 Δύο μέρες πριν τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου 2019, πήρε και οριστική μετάταξη.

"Αμάρτησα για τη γυναίκα μου".

Η κυρία Γάζαρου ήταν αποσπασμένη στο κρατικό ίδρυμα, από τις 18 Ιουλίου του 2018, και 48 ώρες πριν τις ευρωκάλπες μετατάχθηκε -σε χρόνο ρεκόρ- στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος Θεοχαρόπουλου, το διάστημα των δέκα μηνών που ήταν αποσπασμένη, δεν πήγαινε στη δουλειά της, λόγω συνεχόμενων αδειών εγκυμοσύνης και λοχείας. (https://www.athensvoice.gr/politics/558383_proeklogiki-metataxi-gia-ti-syzygo-theoharopoyloy)

Ο αριστερός πολιτικός απάντησε με φαιδρότητες για "περιθωριακά site" (το site που έκανε την αποκάλυψη, απλώς δημοσίευσε το ΦΕΚ), "κατευθυνόμενα δημοσιεύματα" για λάσπη κι άλλες τρίχες.

Τρίχες! Όλοι -και κυρίως οι αριστεροί- πουλάνε σοσιαλιστικά παραμύθια, εντάσσονται στην "ουτοπική αριστερά", με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό ζωής, να καταλάβουν μια ξεκούραστη ποιοτική δουλειά στο ελληνικό δημόσιο. Και υπάρχουν ωραιότατες θέσεις στο δημόσιο, που δεν τις ξέρει καν το 99% του λαουτζίκου. Τις κρατάνε οι επαναστάτες Βελουχιώτηδες και Τσεγκεβάρες για τις γυναίκες τους.

Και επιβεβαιώνεται και κάτι άλλο: όπως έγινε στα Σκόπια, έτσι κι εδώ, όποιοι στήριξαν με τον ένα ή άλλο τρόπο τη συμφωνία των Πρεσπών ...κάτι πήραν ως αντάλλαγμα.

Η υπόθεση αναλυτικά εδώ : https://tomanifesto.gr/apokleistiko-proeklogiki-metataxi-gia-ti-syzygo-toy-th-theocharopoyloy-eggrafa/