Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Θα γεννήσει σε καμιά προεκλογική συνάντηση η Άννα Ευθυμίου;

Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου, επισκέφθηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Συναντήθηκε με εκπροσώπους του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι την ....
ενημέρωσαν για τα ακανθώδη ζητήματα που δημιουργούν δυσκολίες στην άσκηση του έργου τους. Ο μειωμένος αριθμός αστυνομικών, οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και εξοπλισμό, δυσχεραίνουν κατά πολύ το έργο τους, την ώρα που η ασφάλεια αποτελεί ζητούμενο για τους Έλληνες πολίτες.

Η υποψήφια βουλευτής, που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το 2ο παιδί της, τόνισε πως η ασφάλεια των πολιτών είναι ένας από τους πυλώνες της δημοκρατίας και επισήμανε πως η Νέα Δημοκρατία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αναβαθμιστεί επί της ουσίας ο ρόλος της ΕΛΑΣ καθώς το έγκλημα στις μέρες μας έχει φθάσει σε ακραίες καταστάσεις.

Η κ. Ευθυμίου, συνεχάρη τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν στην πάταξη της εγκληματικής δράσης παρά τις ελλείψεις και αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν και εξήρε το έργο τους.
Η υποψήφια βουλευτής δήλωσε « ότι βρίσκεται στο πλευρό των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι αποτελούν εχέγγυο μιας ευνομούμενης σύγχρονης πολιτείας».