Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

"Κλαίγοντας ο Βελόπουλος παρακαλούσε τον Καρατζαφέρη να γίνει βουλευτής για να μην πάει φυλακή" (βίντεο)

Εισαγωγή: το κείμενο που ακολουθεί είναι από το ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ1. Μετά τις Ευρωεκλογές, όπου ο Βελόπουλος πήρε 4,18% ξεκίνησε μια οργανωμένη "δολοφονία χαρακτήρα" εναντίον του. Πρώτοι εμείς .....
κατηγορήσαμε τον Βελόπουλο και είχαμε πολύ σκληρή διαμάχη, πριν από 10 χρόνια (ο χρόνος δικαίωσε εμάς και γελοιοποίησε τον Κυριάκο), αλλά αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες, είναι Α-Η-Δ-Ι-Α.
Εκατοντάδες άνθρωποι ασχολούνται επαγγελματικά και συντονισμένα, να πλήξουν τον Βελόπουλο με κάθε λογής "αποκαλύψεις" για τη ζωή του κι όχι για τις πολιτικές του θέσεις, που έτσι κι αλλιώς είναι γελοίες. Βρώμα και δυσωδία, που δεν μας αρέσει για κανέναν απολύτως πολιτικό. Ο Γκαίμπελς δεν πέθανε, οργανώνει δολοφονίες χαρακτήρων στην Ελλάδα. Κάποιοι ζορίζονται πάαααααρα πολύ με τον Βελόπουλο και τέτοιες μεθοδεύσεις μυρίζουν μυστικές υπηρεσίες "φίλων" χωρών και ....χαφιεδο-ιούς.
Στο ερώτημα λοιπόν: τι από τα δύο προτιμάτε, τα καραγκιοζλίκια του Βελόπουλου ή τα χαφιεδιλίκια επαγγελματιών ρουφιάνων και υπηρεσιών "συμμάχων" μας, προτιμούμε το πρώτο. Είναι πιο ακίνδυνο.


Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο πρωταθλητής μαραθωνοδρόμος Τάσος Ψαθάς σχετικά με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Ο κ. Ψαθάς σε συνέντευξή του στο Ράδιο Έναντι και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Σταματόπουλο, αποκάλυψε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος του τηλεφώνησε το 2007 στις δύο το βράδυ και του ζήτησε να μεσολαβήσει για να τον βάλει ο Καρατζαφέρης βουλευτή στην Β' Θεσσαλονίκης και να έχει την βουλευτική ασυλία, λόγω κάποιων γυμνών που είχε προβάλλει στην τηλεόραση. Ο κ. Βελόπουλος κλαίγοντας ζητούσε να γίνει βουλευτής επειδή ήταν χρεωμένος και κινδύνευε να χάσει το σπίτι του και να πάει φυλακή, σύμφωνα με τον Τάσο Ψαθά, που τότε ήταν επικεφαλής της ασφάλειας του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Δείτε το απόσπασμα (από το 13:20):
https://www.youtube.com/watch?v=9oRESnjQGXI&feature=youtu.be&t=799​