Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

"Βυθίσατε τον Πορθητή"

Η προοδος συντελείται μέσω της διαδοχικής άρνησης,όταν λες συνέχεια Ναι ,δεν υπάρχει περιθώριο βελτιστοποίησης της ....
οικονομικοκοινωνικοπολιτικης κατάστασης.
Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε να επιδείξουμε καμμία διπλωματική νίκη,αντιθέτως έχουμε πολλές ήττες και πάμε να προσθέσουμε μια ακόμα στην περιοχή της Α.Ο.Ζ μας.
ΟΙ νενεκοι μας πολιτικοί ,εδώ και 40 χρόνια παραχωρούν και απεμπολουν τα ζωτικά μας και κυριαρχικά μας δικαιώματα ,Προς χάριν της γερμανικής ευρωπαϊκής ένωσης και των υπερατλαντικων μας συμμάχων.
Η πολιτική του κατεναυσμου και της υποχωρητικότητας, είχε ως αποτέλεσμα την οικονομική και προσωπική μας αιχμαλωσία,με τις συνεχόμενες παραβιάσεις των μογγολων Τούρκων σε αέρα και θάλασσα, παραβιάζοντας την Α.Ο.Ζ ζώνη της Κύπρου και λίαν συντόμως όπως διαφαίνεται και της Ελλάδος,οδηγούμαστε σε τετελεσμένα γεγονότα που δεν μπορούν να αποφευχθούν.
Το πιο οδυνηρό από όλα είναι η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας,από μια θλιβερή ηγετική ομάδα απατριδων μηδενιστων ,εχθρών της θρησκείας μας ,αποδομητων της ιστορίας μας.
Σας εφιστω λοιπόν την προσοχή σας για να αποφευχθούν οι παράνομες διεκδικήσεις της Άγκυρας στην Ελληνική Α.Ο.Ζ πρέπει να σταματήσουμε τον 《Πορθητή 》 με κάθε τρόπο.
Μια σοβαρή λοιπόν χώρα ,δεν ανέχεται από κανέναν τέτοιες συμπεριφορές στα κυριαρχικά της δικαιώματα ,απαντάει μόνο με έναν τρόπο:Βυθιστε τον 《Πορθητή 》Με ότι και εάν συνεπάγεται αυτό ακόμα και με πόλεμο.οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι έτοιμες ανά πάσα στιγμή να υπερασπιστούν τα χερσαία, θαλάσσια, και από του αέρος σύνορα μας,είναι έτοιμες να προασπίσουν τα Ελληνικα ιδανικά και τις αξίες του γένους μας.
Περιμένουν την πολιτική εντολή για να εκτελέσουν το καθήκον τους.
Μια διαταγή που θα πρέπει να δοθεί σύσσωμη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις,σε πνεύμα ομοψυχίας,Ομονοίας και γενναιότητας.
Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή γης Σ αυτούς που την επιβουλεύονται εδώ και αιώνες,απεναντίας διεκδικούμε τις αλυτρωτες πατρίδες μας,Αυτά που μας ανήκαν χιλιάδες χρόνια.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΈ
ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.Θ.ΚΏΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ Ν.ΞΑΝΘΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ