Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Επιτάχυνση απονομής συντάξεων

Ωραία φράση ε; Πολιτική. Σαν τις αμέτρητες μπαρούφες που εκστομίζουν οι πολιτικοί, για να δείξουν ότι έχουν πρόγραμμα και αγαπούν το λαό. Όπως "δίκαιη αναδιανομή του πλούτου" και...
χιλιάδες άλλες τέτοιες μπαρούφες.

Στα λόγια μείναμε. Η "Επιτάχυνση απονομής συντάξεων" είναι φράση που πρωτομπήκε στην πολιτική το 1983.

Βρήκαμε ας πούμε στο διαδίκτυο, αυτή την εγκύκλιο του 2001, η οποία βελτιώνει εγκύκλιο του 1983 (την 115/83) > http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/EG_79_01.pdf

Από τότε, ΟΛΟΙ όσοι κυβέρνησαν ή ανακοίνωσαν "κυβερνητικό πρόγραμμα", το είχαν ως δεδομένο ότι θα επιταχυνθεί η απονομή συντάξεων. Μέχρι και "έκδοση σύνταξης σε 15 ημέρες" υποσχέθηκαν!

Και όλοι έκαναν μια τρύπα στο νερό, γιατί είναι άσχετοι, το δημόσιο είναι διαλυμένο και απολύτως ανοργάνωτο και αντιπαραγωγικό και η μεγάλη ελπίδα, η καραμέλα όλων, η λέξη που χρησιμοποιεί κάθε τραχανάς, δηλαδή η "μηχανοργάνωση", δεν βοήθησε καθόλου. Δυστυχώς, οι υπολογιστές δεν βγάζουν μόνοι τους συντάξεις. Πρέπει κάποιοι άνθρωποι να τους τροφοδοτούν με στοιχεία.

Οπότε, γρήγορες συντάξεις θα δούμε στην Ελλάδα, στην 5η βιομηχανική επανάσταση, όταν οι μηχανές  θα πάρουν τον έλεγχο του πλανήτη και τα ρομποτς θα βγάζουν μόνα τους συντάξεις στα άλλα ανδροειδή. 

Μέχρι τότε, όπου βλέπετε "πρόγραμμα" κόμματος (αυτά τα γελοία ευχολόγια δηλαδή) που να υπόσχεται "Επιτάχυνση απονομής συντάξεων", .....ξέρετε εσείς τι να το κάνετε.