Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Οι του Gay Pride νίκησαν το Straight pride

Ε, δεν είχαμε καμιά αμφιβολία, για αυτό και δεν κάναμε την παραμικρή αναφορά τις προηγούμενες ημέρες, ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο. Η παγκοσμιοποίηση είναι πολύ πιο ισχυρή από τα εθνικά μηνύματα. Πιο φανατική, πιο εκπαιδευμένη, πιο οργανωμένη, με όλους τους μηχανισμούς καταστολής, βίας και εξουσίας στο .....
πλευρό της.
Η κοινότητα ομοφυλόφιλων "σουαρέ νουάρ" νίκησε και πάλι και διέδωσε θριαμβευτικά το γνωστό της σύνθημα "στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς".
Έχουν πολύ θυμό μέσα τους τα gay ζευγάρια και οι γονείς τους -κυρίως η μαμά. Σωρευμένο θυμό από αιώνες χλευασμού. Για αυτό και στρέφονται κατά των "παραδοσιακών αξιών", αυτών που η φύση δεν τους επιτρέπει να υπηρετήσουν. Και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Οτιδήποτε προκαλεί υπηρηφάνεια στους straight, το μισούν οι gay. Δεν φταίνε αυτοί, η φύση φταίει.

Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση αυτών των συμπλεγματικών (είπαμε, δεν φταίνε αυτή, η φύση φταίει) είναι να βλέπουν τους νοικοκυραίους να σκούζουν : "ανθελληνικό παραλήρημα", "κοιτάξτε τι γράφουν/τι κάνουν". Ελάτε στη θέση της μητέρας ενός gay! Σκεφτείτε πόσο θυμό έχει μέσα της, από τα χιλιάδες βλέμματα ειρωνείας και περιφρόνησης, που είδε να πέφτουν στο παιδί της ! Δεν πρέπει να έχει κάτι να μισεί; Δεν είναι εύλογο και αναμενόμενο;

Χωρίς τις αντιδράσεις των straight, οι gay πεθαίνουν από μοναξιά. Γι ' αυτό και προκαλούν όσο γίνεται περισσότερο, ώστε να υπάρχουν όσο γίνεται περισσότερες αντιδράσεις, που αποτελούν το οξυγόνο της καταπιεσμένης ζωής τους.

(για όσους αναρωτιούνται αν είναι αλήθεια τα πανό, οι αφίσες κ.λ.π. ή μούφα, είναι αληθινότατα. Κυκλοφορούν χρόνια από τη "σουαρέ νουάρ")