Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

"στ΄@ρχιδι@ μας, εμείς θα συνεχίζουμε να βεβηλώνουμε το μνημείο της Ουνέσκο"

Έγραψε και ξανάγραψε το makpress για τις εικόνες ντροπής που επαναλαμβάνονται τόσο συχνά στην Αψίδα του Γαλερίου, μνημείο 2000 ετών.
Κάθε αριστεριστής ή αναρχικός γράφει στ @ρχίδια@ του και τους νόμους και την....
αστυνομία και την κοινή λογική και τον πολιτισμό και κρεμάει όποτε θελήσει ότι βρωμοπανό σκεφθεί.

Κι αν ... (λέμε κανένα αστείο να περάσει η ώρα) τολμήσει κάποιος περαστικός να του κάνει παρατήρηση, θα βιώσει έμπρακτα (ο αθώος περαστικός) την "δικαιοσύνη" στον κομμουνιστικό παράδεισο. Από το νοσοκομείο δεν θα θυμάται ούτε πόσοι τον χτυπούσαν ούτε με τι , ούτε τίποτε.

Το σενάριο "επιστημονικής φαντασίας" να πάει κάποιος πολίτης ή εντεταλμένος αστυνομικός ή δημοτικός αστυνομικός να αφαιρέσει το παράνομο πανό, δεν μπορεί να συμβεί ΚΑΝΕΝΑ απόγευμα ή βράδυ!!! Το κράτος δεν υπάρχει στα "εξάρχεια" της Θεσσαλονίκης.

δείτε: http://www.thestival.gr/society/item/461742-tora-antieklogiki-sygkentrosi-antieksousiaston-stin-kamara-foto

Πριν 2-3 μέρες είδα ένα αντίστοιχο πανό στο ίδιο μνημείο, αλλά αφορούσε νομίζω τις συλλήψεις για την επένδυση με το χρυσό στη χαλκιδική. Για να μην κρυβόμαστε, άκρες με αναρχικούς είχαν -ή απέκτησαν- οι αναρχικοί τους συντόνισαν, γιατί κανείς φυσιολογικός χωρικός δεν ξέρει ούτε πως φτιάχνεται η μολότοφ ούτε πως θα δράσει "στρατιωτικά" με άλλους 30-40 (χωρίς κινητά κλπ). Σε αυτά εκπαιδεύονται από πράκτορες μυστικών υπηρεσιών ξένων χωρών παλαιότεροι οι αναρχικοί, και η "λογική" τέτοιων "δράσεων" αναπαράγεται. Κι όταν καμιά φορά κάτι "στραβώνει" και κάποιοι συλλαμβάνονται (ίσως μετά από πιέσεις ισχυρών εταιριών προς την αστυνομία), τότε αρχίζουν οι πορείες και τα πανό για να επιστρέψει το προηγούμενο status quo της ανομίας.

Καμαρώστε:
http://www.thestival.gr/society/item/461334-tora-sygkentrosi-enantia-stin-eksoryksi-xrysou-sto-kentro-tis-thessalonikis

Κι αν συνεχίσετε την αναζήτηση, θα δείτε ότι οι μήνες περνάνε, το ΙΔΙΟ πανό μένει και ξαναμπαίνει και ξαναμπαίνει στο ΙΔΙΟ μνημείο:


Όλο και κάποιος "αρμόδιος" της ΕΛ.ΑΣ., της Δημοτικής Αστυνομίας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων θα διαβάσει και αυτό το άρθρο, θα το προωθήσει στους ανωτέρους του, εκλογές έχουμε, σιγά μην ασχοληθεί κανείς -όχι ότι θα ασχολιόταν αν δεν είχαμε,
γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμάει να θίξει την νομενκλατούρα, τις προνομιούχες τάξεις των αριστεριστών και αναρχικών.

Μ.Σ.
ένας τακτικός αναγνώστης του makpress