Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Ανοιχτή εκδήλωση Φάνη Παπά στο Ωραιόκαστρο

«Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες στον κοινό εθνικό στόχο για την είσοδο της χώρας στην πορεία της σταθερής και διατηρήσιμης ανάπτυξης. Μακριά από τους τεχνητούς διχασμούς, που εξέθρεψε η .....
κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από τους κοινωνικούς αυτοματισμούς, με σχέδιο, με διαφάνεια, με αξιοκρατία».

Αυτό τόνισε στην ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση που διοργάνωσε στον υπαίθριο χώρο του «Κονταξοπούλειου» αθλητικού κέντρου στο Ωραιόκαστρο.

Την εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ τίμησε πλήθος κόσμου, δεκάδες αυτοδιοικητικοί φορείς, στο σύνολό τους τα τοπικά κομματικά στελέχη της ΝΔ και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο κ. Παπάς στην ομιλία του έδωσε έμφαση στην επιχειρηματικότητα, τονίζοντας ότι είναι και ο ίδιος επιχειρηματίας και «η Β’ Θεσσαλονίκης που αποτελεί το παραγωγικό κέντρο της χώρας, τόσο στον πρωτογενή τομέα, όσο και στο δευτερογενή, αφού είναι η βιομηχανική και βιοτεχνική καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, αξίζει να εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή για πρώτη φορά από έναν άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει το επιχειρείν και τα προβλήματά του».

Επίσης, ο κ. Παπάς αναφέρθηκε στα ζητήματα ασφάλειας και στις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης, που αποδυνάμωσαν την αστυνόμευση και εγκαθίδρυσαν σε όλη τη χώρα ένα καθεστώς ανομίας και ανασφάλειας. «Η προστασία του πολίτη, η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας είναι πρώτη προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχουμε καταθέσει στους πολίτες ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης της αστυνόμευσης, με συγκεκριμένα μέτρα, προκειμένου να πάψει κάθε γωνιά του τόπου μας να θυμίζει ξέφραγο αμπέλι. Ειδικά στο Ωραιόκαστρο και στη Β’ Θεσσαλονίκης, λόγω και της μεγάλης έκτασης της περιοχής, τα πενιχρά μέσα, η υποστελέχωση της ΕΛΑΣ και η ιδεοληπτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο καθήκον του Έλληνα αστυνομικού, έχουν δημιουργήσει συνθήκες ‘άγριας Δύσης’. Αυτό τελειώνει στις 7 Ιουλίου», επισήμανε ο κ. Παπάς.

Οι πολίτες του Ωραιοκάστρου, της Μυγδονίας και της Καλλιθέας, που παρέστησαν στο «Κονταξοπούλειο» συζήτησαν με τον κ. Παπά για:

-Την ανασυγκρότηση της μεσαίας τάξης.
-Τη μείωση φορολογίας προσώπων και επιχειρήσεων.
-Τις σταθερές και καλύτερα αμειβόμενες δουλείες.
-Την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών.
-Την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.
-Τοπικά ζητήματα υποδομών.

«Συμφωνήσαμε ότι η επόμενη μέρα απαιτεί ενότητα, φιλότιμο, αξιοσύνη και ενεργοποίηση της δημιουργικής φλόγας όλων των Ελλήνων. Ενωμένοι δίνουμε ισχυρή εντολή στη ΝΔ να βγάλει τον τόπο από την κρίση και να χτίσει την Ελλάδα της δημιουργίας και της προκοπής. Σας ζητώ να μου κάνετε την τιμή να σας εκπροσωπήσω στην επόμενη Βουλή και να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας και στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Να δημιουργήσουμε με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη την Ελλάδα στην οποία αξίζει να ζεις», τόνισε ο κ. Παπάς.