Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

"Σκότωσαν την κόρη μου για τη λίστα Λαγκάρντ, να πει το ΣΔΟΕ ποιοί έφαγαν το παιδί μου" !

Καλά, αυτοί οι αλητες σε 33χρονη εδωσαν τη λίστα Λαγκάρντ; Οι "παλιοί" φοβούνται, ε;
Η Δώρα Ζέμπερη, εφοριακός, είναι η 33 χρονη γυναίκα που ....
βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο. Ο δολοφόνος της, την μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματος της, δίχως να της αφήσει περιθώριο να αντιδράσει.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 14 μαχαιριές σε θώρακα και πλάτη, πνεύμονα και καρδιά, έφερε τραύμα στο δεξί μάγουλο από μαχαίρι και γροθιά στο δεξί μάτι. Επίσης, εντοπίστηκε αμυντικό τραύμα από μαχαίρι στη δεξιά παλάμη. Ένα ακόμα στοιχείο, το οποίο ερευνούν οι αρχές είναι ότι από το σημείο της δολοφονίας έλειπε η τσάντα της γυναίκας.

Νωρίτερα ο πατέρα της ανέφερε ότι η 33χρονη χειριζόταν ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις, όπως η λίστα Λαγκάρντ. "Είχε τη λίστα Λαγκάρντ κι άλλες 5 - 6 λίστες, απ' ότι μου είχε πει το παιδί το ίδιο", είπε χαρακτηριστικά ο χαροκαμένος πατέρας, ζητώντας ταυτόχρονα από το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει όλα όσα είχε αναλάβει στην υπηρεσία της η κόρη του, θεωρώντας ότι εκεί "κρύβεται" το κίνητρο της δολοφονίας. "Είναι πληρωμένοι δολοφόνοι... Το ΣΔΟΕ να βγει σήμερα στον ελληνικό λαό και να πει ποιος "έφαγε" το παιδί μου".

Άρα δεν θα μάθουμε ποτέ ποιός είναι ο δολοφόνος, αν είναι αυτός ο λόγος ! Με το παράπονο θα μείνεις πατέρα. Ούτε κουβέντα δεν θα σου πουν, αν είναι στη μέση η λίστα Λαγκάρντ. Και φυσικά, ΔΕΝ θα το πληρώσουν.