Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

H θρυλική ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ άνοιξε ξανά !

Το 1976 ανοιξε στην λεωφορο Κηφισιας η Αυτοκινηση.
Μια εκθεση αυτοκινητων που στεγαζοταν σε ενα μεταμοντερνο κτιριο που...
εμπνευστηκε ο πρωτοποριακος αρχιτεκτονας Παναγιωτης Τουλιατος.
Το 1980,τεσσερα χρονια αργοτερα,μετα απο προτροπη του φιλου και συνεργατη του Βαγγελη Κολοκυθα,ο Μακης Σαλιαρης αποφασιζει να μετατρεψει αυτον τον χωρο στο μεγαλυτερο και πιο επιτυχημενο club της εποχης!
Μια ακρως συγχρονη-για τοτε-εκδοχη του clubbing με διασκεδαση στα ορθια,κατεξοχην εστιασμενη στην απευθειας επαφη των θαμωνων και στο παιχνιδι του φλερτ,με την πρωτοφανη για τοτε μπαρα με τις δυο οψεις και φυσικα το πασιγνωστο υπερ-πολυφωτο στην οροφη της Αυτοκινησης που σε συνδυασμο με τις ντισκομπαλες και τους περιστρεφομενους προβολεις,ανεβαζε την αδρεναλινη στα υψη!...
Τα χρονια περασαν,η Αυτοκινηση αλλαξε πολλες φορες προσωπο,ξαναεγινε club αλλα και ελληναδικο.Ολα αυτα μεχρι τωρα,γιατι καποιοι απο εμας ειμασταν εκει,στην θρυλικη Αυτοκινηση,ζησαμε την μαγεια και αποφασισαμε,σε συνεργασια με νεους ανθρωπους που μπηκαν στην ομαδα μας να φερουμε την Αυτοκινηση στο σημερα.

Ετσι απο τις 14 Οκτωβριου φερνουμε back to the future και αναβιωνουμε το πιο θρυλικο club της Αθηναικης νυχτας την Αυτοκινηση που αφησε το στιγμα του στις δεκαετιες του 80 κ του 90 αλλα κ σημερα εχει μεινει να συζητιεται ως θρυλος!
Κανενα αλλο club δεν εμεινε στην ιστορια της διασκεδασης κ της νυχτας τοσο πολυ οσο το club Αυτοκινηση...Στο σημερα λοιπον,πρωτα εβαλε τις ιδεες του ο σκηνογραφος και αρχιτεκτονας Πανος Πετριδης και εστησε ενα φουτουριστικο και ακρως εντυπωσιακο σκηνικο με εναν επισης εντυπωσιακο,νεας γενιας πολυελαιο και νεας τεχνολογιας περιστρεφομενους προβολεις αλλα και εφε και κατοπιν στησαμε ενα προγραμμα που η λεξη-κλειδι που το χαρακτηριζει ειναι το πολυθεαμα!

Η διασκεδαση θα ξεκιναει με μοναδικη μουσικη η οποια φυσικα θα παιζει σε ολη την διαρκεια της βραδυας,αλλα θα υπαρχουν κ παρα πολλες εκπληξεις με διαφορα θεαματα,με χορευτριες και χορευτες,σολο βιολι κ.α. που θα ανεβαζουν την διασκεδαση στα υψη!

Ενα πολυθεματικο live clubing με ενα προγραμμα διασκεδασης που δεν θα τελειωνει τοσο απλα!Ενα super club που θα γινεται afterαδικο μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες!Η επιστροφη του club Αυτοκινηση ειναι εδω,ειναι δυνατη,δυναμικη και ακολουθει τα βηματα της Απολυτης Διασκεδασης!!!

Αυτοκινηση club
Κηφισιας 7(διπλα στο Υγεια)
210 9313653
ανοιχτα πεμπτη-παρασκευη-σαββατο
εισοδος με ποτο 10ε/special ποτο 12ε/premium ποτο 15ε
κρασι 70ε
φιαλη 100ε(απλο στο bar) 120ε(απλο σε τραπεζι)
fb αυτοκινηση club
instagram aftokinisi

Συντελεστες
Καλλιτεχνικη επιμελεια- Χρηστος Κυπαρισσης
Σκηνογραφος- Πανος Πετριδης
Χορογραφος- Αννα Μαγκου
Ενδυματολογος- Καλλιοπη Θεοδωροπουλου

Καλλιτεχνες
Knock Out
Αλεξανδρος Ρηγας
Γεωργια Ραππου
Γιωργος Μαρκουλης
Ναγια Καψαλη
Stefany

Resident dj set
Γιωργος Κλοκουζας