Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Απάντηση της Κατερίνας Μάρκου στη συνέντευξη του Στέλιου Παππά για τους μικρομετόχους του ΟΑΣΘ

Απάντηση στα όσα ανέφερε στη σημερινή του συνέντευξη στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, έδωσε η....
ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Προτείνω στον κ. Στέλιο Παππά να παραιτηθώ εγώ από την ασυλία μου, να παραιτηθεί κι εκείνος από τη θέση του και να πάμε στα δικαστήρια, εγώ για το χαρακτηρισμό του ύφους κι εκείνος για το χαρακτηρισμό της … «βλακείας». Δυστυχώς, η απειλή του φαίνεται να χαρακτηρίζει το όποιο ύφος του. Τα ζητήματα λύνονται πολιτικά και τον καλώ, αλλά και τον παρακαλώ, πραγματικά να δώσει προσοχή και να ακούσει τους μικρομετόχους και τον παραλογισμό τον οποίο βιώνουν καθημερινώς. Και, επίσης, είτε είμαστε, είτε δεν είμαστε στη Βουλή, έχει την υποχρέωση ως δημόσιο πρόσωπο να απαντήσει σε αυτά που έχω ρωτήσει στη Βουλή, και αν φερθεί ευπρεπώς, τότε και μόνο τότε θα ξανασκεφτώ πώς θα χαρακτηρίσω το ύφος του».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο ο κ. Παππάς, αναφερόμενος στην ερώτηση που κατέθεσε στις 3 Οκτωβρίου προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών η βουλευτής, με θέμα «Τι θα γίνει με τους μικρομετόχους του ΟΑΣΘ;», όπου χαρακτήριζε ως «μαφιόζικου ύφους» την προειδοποίηση του σε όσους μικρομετόχους έχουν προσφύγει στα δικαστήρια για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους να… προσέχουν «μήπως βρεθούν και χρεωμένοι» είπε ότι «αυτές είναι βλακείες της κ. Μάρκου, να μην κρύβεται πίσω από την ασυλία της, αν θέλει να παραιτηθεί από αυτήν και να πάμε να δούμε ποιος είναι νονός και ποιος όχι. Και ευχαρίστως να έρθει και να την ενημερώσουμε για ότι έχουμε βρει, και όσα θα βρούμε στο μέλλον, γιατί κάθε μέρα βρίσκουμε».