Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Καλαφατης: "Ο Μπουτάρης λείπει πάντα, όχι μόνο σήμερα"

Ε, δεν πιστεύουμε να λείψει και αύριο που θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ! Θα αφήσει τα ναζάκια και θα έρθει, λέμε. Όχι ότι έχει σημασία, αλλά είναι μεγάλη αγένεια προς ....
το θεσμό του ΠτΔ και μάλλον θα το σκεφτεί ωριμότερα ο πονηρός βλάχος. Αν δεν έρθει, ούτε ο ΣΚΑΙ δεν θα μπορεί να τον προστατεύσει άλλο!


ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΑΦΑΤΗ

Κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, για την απουσία του από τη μαθητική παρέλαση και από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης και τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου άσκησε ο βουλευτής της Ν.Δ. και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Σταύρος Καλαφάτης.
«Μακάρι να έλειπε ο δήμαρχος μόνο σήμερα. Λείπει σχεδόν πάντα από όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτι που θα πρέπει να αναλογιστούν και να καταγράψουν οι πολίτες. Ο καθένας με τη συμπεριφορά του, την παρουσία του, τα λεγόμενα του και την απουσία του δίνει το δικό του στίγμα», ανέφερε αμέσως μετά τη μαθητική παρέλαση.
Όπως είπε ο κ.Καλαφάτης, η απουσία του δημάρχου από τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης θα τεθεί ως θέμα συζήτησης στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη.
Για την απουσία του κ. Μπουτάρη από τη μαθητική παρέλαση ρωτήθηκε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ανέφερε πως «για εμάς οι μαθητικές και οι στρατιωτικές παρελάσεις πρέπει να συνεχιστούν και πιστεύω ότι ερμηνεύω τα συναισθήματα όλων των Ελλήνων».
Στη μαθητική παρέλαση τον δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

Η Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες γιορτάζει την απελευθέρωσή της, τον Πολιούχο της Άγιο Δημήτριο και βέβαια, αύριο, το ΟΧΙ του 1940.
Η συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται είναι μεγάλη.

Από αυτές λάμπει δια της απουσίας του, ο θεωρητικά πρώτος πολίτης της πόλης, ο δήμαρχός της, κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος οφείλει εξηγήσεις στους πολίτες.
Πάντως, ξέρει καλά να ξηλώνει αργά -αργά "το πουλόβερ των θεσμών". Ελπίζω να είναι αύριο στη στρατιωτική παρέλαση.

Η πόλη διαθέτει πολίτες με κοσμοπολιτισμό, αλλά και με αποδεδειγμένες διοικητικές ικανότητες και σεβασμό στους θεσμούς και τις ελληνικές αξίες.

Πρέπει να αναζητήσουμε έναν από αυτούς, να τον πείσουμε να είναι υποψήφιος δήμαρχος και να στηρίξουμε την εκλογή του.


Στράτος Σιμόπουλος