Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ομιλία του Νότη Μαριά, για τα κόκκινα δάνεια στη Θεσσαλονίκη

O Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, θα ....
πραγματοποιήσει ομιλία για τα κόκκινα δάνεια και την ΕΚΤ, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, στις 18:30, στο ξενοδοχείο Imperial Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Η ομιλία θα διεξαχθεί στα πλαίσια Ημερίδας, που διοργανώνει η Ομάδα των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ECR Group), με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών επί του θέματος και την παρουσίαση νομικών και πολιτικών προτάσεων, για τη λύση του κεντρικού αυτού προβλήματος της Ελληνικής, αλλά και της Ευρωπαϊκής Οικονομίας.

Στην Ημερίδα, επίσης, θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις, από τη Δικηγόρο παρ’ Εφέταις - ΔΣΑ, κ. Αμαλία Σαραντοπούλου με θέμα: «Δάνεια με ρήτρα ελβετικού φράγκου: Τελευταίες εξελίξεις - Μέσα άμυνας δανειολήπτη» και από τη Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω - ΔΣΘ κ. Ινώ Τσιρίδου με θέμα: «Οφειλές Φυσικών Προσώπων και Επιχειρήσεων: Δυνατότητες Προστασίας».
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Σταύρος Οραήλογλου.

Ο Νότης Μαριάς, θα καταθέσει τις προτάσεις του Κόμματός του για τα κόκκινα δάνεια, που βάζουν τελεία και παύλα στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και οι οποίες επικεντρώνονται στην δημιουργία Ταμείου Σωτηρίας Δανειοληπτών και στην εφαρμογή και στην Πατρίδα μας του μοντέλου της Κύπρου, το οποίο δίνει στο δανειολήπτη δικαίωμα προτίμησης να αγοράσει το δάνειό του, στην τιμή της πρώτης προσφοράς, που κάνουν στις τράπεζες τα «κοράκια».