Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ξεκινά ο Aleksandar Prijovic στον ΠΑΟΚ

Ο Πρίγιοβιτς θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τη φανέλα του Δικεφάλου, ο οποίος θα δώσει 2,2 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης.....
15% στη Λέγκια, ενώ ο Σέρβος φορ θα αμείβεται με 850.000 ευρώ ετησίως.



Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς προέκυψε, μετά το ναυάγιο τόσο στην υπόθεση Ανσαριφάρντ, όσο και σ’ αυτή του Σωτηρίου, ως η επόμενη λύση για τον ΠΑΟΚ. Ένας ποδοσφαιριστής με ύψος 1.91μ., που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Ελβετία και μέχρι τα 27 του χρόνια έχει προλάβει να αγωνιστεί σε δέκα διαφορετικές ομάδες!

Η καριέρα του ξεκίνησε από τα μικρά τμήματα της Σεν Γκάλεν, ακολούθησε η Πάρμα (2008), τρεις μικρές αγγλικές ομάδες (Ντέρμπι, Γέοβιλ, Νορθάμπτον), επέστρεψε στην Ελβετία, όπου αγωνίστηκε σε Σιόν και Λοζάνη, πριν βρεθεί στη Νορβηγία (Τρόμσο), στη Σουηδία (Τζουργκάρντεν) και πριν πάρει μεταγραφή στη Λέγκια Βαρσοβίας αγωνίστηκε τη σεζόν 2014-15 στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με τη φανέλα της Μπολούσπορ.



Σ’ όλο αυτό το διάστημα έπαιξε στις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας και της Ελβετίας πριν αποφασίσει να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της Ελβετίας, όπου μετράει 4 συμμετοχές.