Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Νετανιάχου : "Σωστός ο Τραμπ. Κι εγώ έχτισα τείχος. Σπουδαία ιδέα !"

Βέβαια, για το τείχος που έχτισε ο Νετανιάχου, δεν διαμαρτυρήθηκε κανένα τάγμα εφόδου του ναζί Σόρος. Πάλι τους έκανε ρόμπα τους έμμισθους καραγκιόζηδες του Σόρος στην Ελλάδα, ο ...
Πρωθυπουργός του Ισραήλ.

«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι σωστός. Έχτισα ένα τείχος κατά μήκος των νότιων συνόρων του Ισραήλ. Σταμάτησε όλη η παράνομη μετανάστευση. Μεγάλη επιτυχία. Μεγάλη ιδέα», έγραψε ο Νετανιάχου στο Twitter στην αγγλική γλώσσα.


Αμέσως, έσπευσε να διαμαρτυρηθεί το Μεξικό (http://www.haaretz.com/israel-news/1.768009) και Mεξικανοι τηλεφωνούσαν στη Haaretz για να διαμαρτυρηθούν. Το Ισραήλ όμως δεν παίζει με την εθνική του ασφάλεια και εφαρμόζει το δόγμα "τα σκυλιά γαβγίζουν, αλλά το καραβάνι προχωρά".

Κάτι γελοίες οργανώσεις σαν αυτούς τους ψωμόλυσσες των ΜΚΟ, που περιμένουν κανένα δολάριο από τον Σόρος για να καταγγείλουν το "ρατσισμό" την "ξενοφοβία" και την "Ισλαμοφοβία", τις ταράζουν στην καρπαζιά στο Ισραήλ. Γι αυτό επιβιώνουν και προκόβουν χιλιάδες χρόνια τώρα, με τόσους εχθρούς. Γιατί τους ηλίθιους που λένε τις ανοησίες τους για "ανοιχτά σύνορα" μιας χώρας που περιβάλλεται από εχθρούς, τους χλευάζουν, δεν τους κάνουν εκπαιδευτικούς σε Δημοτικά και Γυμνάσια, να λένε τέτοιες μπούρδες στους μαθητές του Ισραήλ.

Νετανιάχου : "Θα βάλουμε φράχτη σε όλο το Ισραήλ. Πρέπει να προστατευτούμε από τα άγρια κτήνη"