Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Σάββας Αναστασάδης "Δύο χρόνια ...μνημόσυνο"

"Η επέτειος για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης Τσίπρα , μπορεί να χαρακτηριστεί σαν επέτειος μνημόσυνο"
Ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών Ν.Δ. για ....
θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το μεσημέρι (26.01.2017) στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100.
« Η επέτειος για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης Τσίπρα , μπορεί να χαρακτηριστεί σαν επέτειος μνημόσυνο. Αυτά τα δύο χρόνια έγινε η πιο άγρια αφαίμαξη σε φόρους και εισφορές και μειώσεις μισθών και συντάξεων. Αυτό που έγινε τα δύο τελευταία χρόνια, νομίζω ότι δεν έχει προηγούμενο», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100. ο Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης και Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού κ. Σάββας Αναστασιάδης .

Ο κ. Αναστασιάδης υποστήριξε , ότι στις πιο σημαντικές στιγμές της διετίας συγκαταλέγεται το εξάμηνο της διαπραγμάτευσης που κατέληξε στο δημοψήφισμα του εθνικού διχασμού, στο κλείσιμο των τραπεζών και
σε ένα πολύ σκληρό μνημόνιο.

« Παρακολουθείτε και παρακολουθήσατε τι έγινε και στην προηγούμενη αξιολόγηση. Οι αξιολογήσεις πρέπει να κλείνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα , διότι οι καθυστερήσεις είναι πάρα πολύ κοστοβόρες και φορτώνονται τα μέτρα στις πλάτες του λαού», υπογράμμισε ο Βουλευτής.

« Ο κ. Τσίπρας έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες και στα δύσκολα καταφεύγει στο λαό. Γιατί η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας κινούνται με τη λογική του βλέποντας και κάνοντας. Πατάνε σε δύο βάρκες, δηλαδή άλλα λένε στο εσωτερικό για να φαίνονται στους ψηφοφόρους τους ότι είναι διαφορετικοί από τους προηγούμενους τους οποίους κατηγορούσαν , άσχετα αν έχουν αποδειχθεί πάρα πολύ χειρότεροι και επικίνδυνοι και άλλα λένε έξω. Εκεί τα αποδέχονται όλα, τα πιο σκληρά μέτρα, συνθηκολογούν, υποχωρούν και εδώ έρχονται και παρουσιάζονται ως σκληροί διαπραγματευτές » κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης