Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Επίθεση Λοβέρδου σε όσους ανέδειξαν τον σαχλαμάρα Ταγιάνι, Πρόεδρο του Ε.Κ.

Επίθεση στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και στον πρόεδρό του Τζιάνι Πιτέλα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος υποστηρίζοντας ότι....
ευθύνονται για την ανάδειξη του Αντόνιο Ταγιάνι ως προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρά τις γελοίες δηλώσεις που έχει κάνει για τα Σκόπια, τον Μέγα Αλέξανδρο και τον βασιλιά Φίλιππο.

Μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής ο Ανδ. Λοβέρδος καταλόγισε «ευθύνη στον Πιτέλα και στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα που βοήθησαν να αναδειχθεί ένας πολιτικός του μπερλουσκονικού πολιτικού κόμματος». Για τις προ έτους δηλώσεις Ταγιάνι ο Ανδ. Λοβέρδος επισήμανε ότι «προκαλούν αλγεινή εντύπωση στον ελληνικό λαό».

Αντίθετα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι «υπάρχει ένα θεσμικό και ιστορικό ατόπημα. Το υπουργείο Εξωτερικών, τα κόμματα – κυρίως αυτά που τον στήριξαν – οι ευρωβουλευτές μας πρέπει να απαιτήσουμε αλλαγή ρότας» και κάλεσε τον νέο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «να πάρει πίσω το θεσμικό και ιστορικό ατόπημα».

ΣΧΕΤΙΚΆ:

Ο "φίλος" Ταγιάνι ...δεν είναι καθόλου φίλος



τι είπε ο σαχλαμάρας δημοσιοσχετίστας, πρώην εκπρόσωπος του Μπερλουσκόνι :

"Η Μακεδονία είναι μια όμορφη χώρα. Όλοι στην Ιταλία γνωρίζουν την Μακεδονία. Γιατί; Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος ο Μακεδών είναι πολύ δημοφιλείς πρόγονοί σας. Χωρίς τον Αλέξανδρο δεν έχουμε την Ευρώπη, γιατί ήταν ο πρώτος βασιλιάς που σταμάτησε την εισβολή από το Ιράν και από εκείνες τις χώρες. Γι’ αυτό τον λένε Μέγα Αλέξανδρο, γιατί ενδυνάμωσε τα ευρωπαϊκά σύνορα"