Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Καταγγελία αναγνώστη για ουζερί της Θεσσαλονίκης και "προσφορά" του

Σημερα στις 29/1/2017 πηγαμε με την παρεα μου (αλλοι 4) να φαμε σε ένα ουζερι στην Ευκαρπια...Εχοντας ακουσει ....
καλα λογια απο γνωστους μας και ....ειδαμε οτι υπαρχει και η προσφορα (13 ευρω για 2 ωρες παραγγελεις οτι θελεις απο το μενου που εχουν γι΄αυτην την προσφορα (εκτος απο τα "υγρα" τα εμφιαλωμενα{νερο,αναψυκτικα,κλπ.....) αποφασισαμε να δουμε και με τα ματια μας αν ισχυουν αυτα που μας ειπανε...

αφου καθησαμε,ηρθε ο σερβιτορος και αρχισαμε να δινουμε την παραγγελια μας...επειδη ειμαστε "φαγανοι" παραγγελναμε 2 -2 τα πιατα που θελαμε..ο καθενας παραγγειλε απο 2 πιατα κρετικα..1 σαλατα...1 πατατες...2 πιατα ορεκτικα..1 πιατο θαλλασινα.ειδαμε οτι ο σερβιτορος αρχισε να δυσανασχετει....¨"Σιγουρα θα τα φατε ολα αυτα???ειναι μεγαλες οι μεριδες....να σας φερω αντι για 2 πιατα ορεκτικα,ενα??" ,αρχισε να μας λεει...Του απαντησαμε οτι επειδη πειναμε θα τα φαμε ολα αυτα που παραγγειλαμε και να μας τα φερει....και εφυγε.

Μετα απο 2 λεπτα ηρθε ενας τυπος (μαλλον ο ιδιοκτητης) και μας ειπε¨"Παιδια,τελειωσανε τα φαγητα,τα ορεκτικα τα θαλλασινα!! μονο κανα 2 σαλατες μεινανε...αν θελετε να σας τις φερω.."

Εννοειται οτι σηκωθηκαμε και φυγαμε κατευθειαν!!!Βεβαια καταλαβαμε ολοι οτι μας ελεγε βλακειες ο τυπος εκει και ψεμματα αλλα δεν θελαμε να το παρατραβηξουμε και φυγαμε!!!

Αρα να ξερετε οσοι πατε εκει....αν παραγγειλετε πολλα πραγματα,θα σας πουνε οτι¨"μολις τελειωσανε και δεν εχουμε"...Εννοειτε οτι δεν ξαναπαταμε ΠΟΤΕ εκει!!!και συμβουλευω και αλλους φιλους να μην πανε εκει!!!Πρεπει να μαθουν εκει στο μαγαζι οτι δεν ειναι συμπεριφορα αυτη!!!αλλοιως να γραψετε στην προσφορα σας οτι υπαρχει οριο!!!και οχι να λετε δικαιολογιες του στυλ¨"μολις τελειωσανε ολα!!!!"και ολοι οι αλλοι πως τρωγανε συνεχεια??γι'αυτους δεν "τελειωσανε ολα¨"???

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!!!!

Σημ.makpress: ο αναγνώστης αναφέρει το όνομα του καταστήματος, επώνυμα, αλλά θα θέλαμε και την απάντηση του καταστήματος πριν δημοσιεύσουμε το όνομά του.