Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Τολμάς Κυριάκο Μητσοτάκη;

Σήμερα, ασχοληθήκαμε με ένα πολύ σοβαρό σκάνδαλο κατά τη γνώμη μας:

Αυτό των 220 συμβασιούχων του πρώην Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων, που έληξε η σύμβασή τους και πήγαν στην ευχή του Θεού, όπως γίνεται σε κάθε σοβαρή χώρα. Το πάλεψαν στα Δικαστήρια οι άνθρωποι, από το 2013, αλλά έχασαν παντού. Και ήρθε ο κ.Σπίρτζης, συνάδελφός τους μηχανικός και τους διορίζει από το παράθυρο, κάνοντας έτσι τον κομματικό του στρατό.
(το θέμα για όσους δεν το ξέρουν, εδώ)

Πρόκειται για μια καραμπινάτη υπόθεση παλαιοκομματισμού, εξόφλησης προεκλογικών γραμματίων και πελατειακού κράτους, το οποίο λέτε ότι θα καταργήσετε.

Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό: Βγείτε και καταγγείλτε αυτό το τριτοκοσμικό ρουσφέτι και δεσμευθείτε ότι θα τους απολύσετε ή τουλάχιστον μετατάξετε κάπου που χρειάζονται, προστατεύοντας τα λεφτά των (πολλών) φορολογουμένων !

Όπως ΟΛΟΙ ξέρουμε, αυτό θα έχει άμεσο -πιο άμεσο δεν γίνεται!- πολιτικό κόστος, για σας. Θα σας μισήσουν, όπως κι εμάς που γράφουμε αυτό το άρθρο. Είναι αναμενόμενο, ότι κάποιος συμβασιούχος, που "τρούπωσε" στο δημόσιο, με αυτόν τον προκλητικότατο τρόπο, θα μισήσει όποιον πάει να του χαλάσει τη δουλειά.  Δεν θα πάρετε ούτε μία ψήφο απ΄αυτούς (αν και προφανώς, δεν θα παίρνατε σε καμία περίπτωση).

Δεν σας ενδιαφέρει όμως το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πολιτικό όφελος που θα αποκομίσετε, αποδεικνύοντας ότι τολμάτε να συγκρουστείτε με αυτές τις χυδαίες παλαιοκομματικές πρακτικές, χάνοντας εν γνωσει σας και με απόλυτη βεβαιότητα 220 ψήφους ;

Τολμά κανένας βουλευτής της ΝΔ από αυτούς, που μας διαβάζουν αυτή τη στιγμή, να αναφερθεί στο θέμα;

Τολμά κανένας τηλεοπτικός αστέρας, να καταγγείλει το νέο βάρος που φορτώνουν στο υποζύγιο "Έλλην φορολογούμενος"; Αλλά πού να τολμήσει κάποιος ! Όλοι θέλουν να είναι αρεστοί, να χαϊδεύουν αυτιά, αλλά όταν συλληφθεί κάποιος με τη γίδα στην πλάτη, όλοι γυρίζουν το κεφάλι για να κάνουν πως δεν βλέπουν την ατιμία. Μη χάσουν ....πελατάκια !

Και μ΄αυτά και μ αυτά, η χώρα που γέννησε το φως, ζει στο σκοτάδι της φτώχειας και της λαμογιάς.

Λοιπόν Κυριάκο; Would you dare?