Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ιδού τι θα κάνει η ΝΔ με τις απολύσεις παράνομων δημοσίων υπαλλήλων


"Ναι, είναι παράνομοι, αλλά δεν θα τους απολύσουμε. Θα ...κάνει μήνυση κάποιος που θέλει να διοριστεί στο δημόσιο και ....
θα τους απολύσουν οι δικαστές (σιγά μην πω ότι θα τους απολύσουμε να χάσω ψηφαλάκια!)".

Και μετά αυτός κατηγορεί τους άλλους ότι είναι Μαυρογιαλούροι ! 

Αυτοί έρχονται....

Καμιά ελπίδα για τους κανονικούς ανθρώπους, που δεν είναι κομματόσκυλα.

Πάντως το ΄μαθε καλά το παιχνίδι του λαϊκισμού η "σύγχρονη" Νέα Δημοκρατία. Από μια άποψη έχει δίκιο, αφού έτσι θέλει ο Έλληνας ! Άν λειτουργείς όπως οι κανονικές χώρες και θεωρείς αυτονόητη την αξιοκρατία και την εφαρμογή των νόμων, πας άπατος !

Πού να τολμήσει να μιλήσει έντιμα και να πει "φυσικά θα τους απολύσουμε, αφού μπήκαν κατά παράβαση κάθε ηθικής και νομικής αρχής, χωρίς διαγωνισμό, με μια τροπολογία κι εμείς θέλουμε όλοι οι Έλληνες να έχουν ίσες ευκαιρίες. ΑΝ (μόνο αν !) χρειάζονται θα κάνουμε διαγωνισμό ΑΣΕΠ και θα πάρουμε ΟΣΟΥΣ χρειάζονται, με βάση τα προσόντα τους".

Αλλά αν έλεγε αυτό το σωστό, και θα έχανε τις ψήφους των συμβασιούχων που βολεύθηκαν παράνομα, αλλά και δεν θα έπαιρνε τις ψήφους αυτών που είναι "στην απέξω", γιατί ο Έλληνας, το θέλει το παραμύθι του.
Όποιος του χάιδεψε τα αυτιά, κέρδισε.
Όποιος του είπε αλήθειες  ...την έβαψε !

Ο σοφός λαός έχει έναν μαγικό τρόπο να επιβραβεύει λαϊκιστές που του χαϊδεύουν τα αυτιά και να θάβει όσους του μιλούν έντιμα και σοβαρά.
Έχει εθιστεί στους Μαυρογιαλούρους ο σοφός λαός.
Όχι, δεν φταίει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο λαός αναγκάζει τους πολιτικούς να είναι τόσο βρωμερά λαϊκιστές. Ο λαός έχει την αποκλειστική ευθύνη. Αυτός, που αν έλεγε την αλήθεια ο Άδωνις ("μα φυσικά και θα τους απολύσουμε, αφού είναι παράνομοι, πώς τολμάτε να με ρωτάτε για τα αυτονόητα;") , δεν θα τον έβαζε στη Βουλή.

Νέοι, ΦΥΓΕΤΕ ! Φύγετε να σωθείτε από αυτή την χώρα, σκουπίδι του πλανήτη. Πριν κολλήσετε την σιχαμερή αρρώστια του λαϊκισμού.

ΦΥΓΕΤΕ και μη ξαναγυρίσετε ποτέ ! Ούτε σε φωτογραφία να μη βλέπετε αυτή την άθλια χώρα σκουπίδι, που αμαύρωσε ένδοξη ιστορία χιλιετιών, για τους γαμημένους διορισμούς στο δημόσιο, που κατέστρεψαν το μέλλον σας.

ΦΥΓΕΤΕ και μην ξανάρθετε ποτέ, μέχρι να καταργηθεί η έννοια δημόσιο, που κατέστρεψε τη χώρα.


Β.Π.

Περισσότερα για ...κομματόσκυλα και ρουσφέτια:

Τολμάς Κυριάκο Μητσοτάκη;