Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Τώρα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙKA μαχητικά ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ την Τουρκία!!! Δεκάδες οι νεκροί !!!

Δείτε πώς λειτουργούν οι απατεώνες των δήθεν αποκαλυπτικών blogs, που κάνουν τα πάντα ώστε να φιμωθεί το διαδίκτυο....
το συντομότερο, με πρόσχημα τη διασπορά ψευδών ειδήσεων..
Οι Δυτικοί βομβαρδίζουν ένα κτίριο στη Μοσούλη του ΙΡΑΚ που είχε καταλάβει η ISIS, το οποίο λειτουργούσε ως Πρεσβεία της Τουρκίας και κάποιοι αλλοίωσαν την είδηση κι εμφάνισαν δήθεν επίθεση των ΗΠΑ σε Τουρκικό έδαφος.

Οι χιλιάδες αναγνώστες αυτών των σελίδων που αναμεταδίδουν τόσο γελοίες ΜΗ ειδήσεις ... και που έχουν δικαίωμα ψήφου ... παραμένουν στο σκοτάδι γιατί πολύ λίγοι μπαίνουν στον κόπο να διαδώσουν την αλήθεια.

Η ψήφος του κάθε άσχετου ακυρώνει ακαριαία ...την ψήφο ενός σχετικού.

Κι όσο οι άσχετοι πλειοψηφούν ...ας είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα.

Το γελοίο δημοσίευμα:

Στο ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ σχέσεις Τουρκίας - ΗΠΑ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1922, ΔΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ «ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ»
Άντρο τζιχαντιστών ήταν το
τουρκικό προξενείο στην Μοσούλη που ισοπεδώθηκε χθες απο συμμαχικά μαχητικά, αφήνοντας πίσω τους δεκάδες τούρκους και τζιχαντιστές νεκρούς.

Η τουρκία πανικόβλητη με ανακοίνωσή της ισχυρίστηκε οτι «είχε γνώση και ενέκρινε το χτύπημα» γεγονός όμως που διαψεύδει κάθετα το Ιράκ και κατηγορεί εκ νέου την τουρκία για στήριξη του ISIS.

Να σημειωθεί οτι εαν η τουρκία δεν ισχυριζόταν οτι ειχε δώσει έγκριση για το χτύπημα, θα έπρεπε βάσει του Συντάγματος της, να κηρύξει τον πόλεμο στις ΗΠΑ.

Εξαιρετικής σημασίας η εξέλιξη…

Πηγή: το γελοίο http://www.diadosias.eu/2016/04/ka.html , το οποίο αναδημοσίευσε το γελοίο http://www.volcanotimes.com/2016/04/ka.html , το γελοίο http://ellaniapili.blogspot.gr/2016/04/ka.html και άλλα γελοία blogs, κύριο χαρακτηριστικό των οποίων είναι οι πάμπολλες διαφημίσεις. Με τις διαφημίσεις φαίνεται "ξυπνάνε" τους "πατριώτες". Πάντως, δεν το είδαμε ακόμη στο voicenews ! Κάτι είναι κι αυτό...


Η φωτογραφία που συνοδεύει το γελοίο άρθρο στα γελοία blogs, είναι από το ...2012 και τον Economist, από μάχες στο Καράτσι του Πακιστάν
http://www.economist.com/node/21555930


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου