Σάββατο 9 Απριλίου 2016

«αν η λύση για την εξυγίανση είναι το Grexit, τότε χίλιες φορές Grexit»

Επίσημη τοποθέτηση για το ενδεχόμενο Grexit έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού τόνισε ξανά πως η θέση των «ερυθρόλευκων» είναι να αντιμετωπίζονται τα ...
προβλήματα σε θεσμικό πλαίσιο, ωστόσο υποστηρίζει πως «αν η λύση για την εξυγίανση είναι το Grexit, τότε χίλιες φορές Grexit» και πως η ομάδα του αναλαμβάνει πλήρως το κόστος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πάγια θέση του Ολυμπιακού είναι ότι η αντιμετώπιση των όποιων παθογενειών του Ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να γίνει θεσμικά, στο πλαίσιο του σεβασμού των διεθνών κανόνων του ποδοσφαίρου, ώστε να μη θιγεί η διεθνής του θέση.

Τα τελευταία χρόνια και με αυξανόμενη ένταση, εξελίσσεται μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια από συγκεκριμένα κέντρα, για την κατασυκοφάντηση του Ολυμπιακού και την αποδόμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ταυτόχρονα, οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ «εγκληματικές οργανώσεις» και όχι αυτές που κάποιοι σκευωροί έστησαν, παράγουν βία και υποθάλπτουν εγκληματίες, δωροδοκούν, νοθεύουν πληρεξούσια και εκλογές, απειλούν, δέρνουν, πυροβολούν! Οι πράξεις όμως των «εξυγιαντών» θα έρθουν όλες στο φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου