Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Πω,πω τι είπε ο Καρατζαφέρης για τον Κυριάκο...

"Ο Κυριάκος εξοβέλισε το όνομα Μητσοτάκης - Εγώ θα ήμουν ...
περήφανος να είχα πατέρα τον Μητσοτάκη - Βλέπω μεγάλες ομάδες βουλευτών της Ν.Δ. να είναι δυσαρεστημένοι - Δεν έχει την επάρκεια"




Σφοδρή επίθεση και μάλιστα προσωπικά στον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, ενώ δήλωσε έτοιμος με το νέο του πολιτικό κόμμα ανά πάσα στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης, αναφερθείς στον νέο πολιτικό σχηματισμό που μετέχει, δήλωσε: "Ακούω τον κ. Μητσοτάκη να ζητάει εκλογές, ακούω τον κ. Τσίπρα να απαντάει ότι θα κάνω νέο εκλογικό Νόμο, εμείς είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να προχωρήσουμε και να διεκδικήσουμε αυτό το οποίο ανήκει στους υγειώς σκεπτόμενους Έλληνες, στους νοικοκυραίους με άλλα λόγια".

Κληθείς να σχολιάσει το αίτημα της Ν.Δ. για εκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Νόμιζω ότι φάνηκε πάρα πολύ νωρίς, απεδείχθη, ότι δεν έχει την επάρκεια που όλοι πίστευαν ότι μπορεί να έχει ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης. Χάνει ευκαιρίες, έπρεπει να τον ψαλιδίσει, να τον κοντύνει τον κ. Τσίπρα. Δεν μπόρεσε... Δεν σημαίνει ότι επειδή έχει το επώνυμο, έχει και τα χαρακτηριστικά του πατέρα του. Δεν μπόρεσε. Δεν πείθει. Βλέπω μεγάλες ομάδες βουλευτών της Ν.Δ. να είναι δυσαρεστημένοι. Εδώ στο κανάλι, έχω πάρα πολλές επισκέψεις και τηλεφωνήματα, ανθρώπων που ήταν ο πυρήνας της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά. Και από την άλλη πλευρά βλέπω σφόδρα δυσαρεστημένους τους Καραμανλικούς, οι οποίοι αισθάνονται ότι αυτή η πολιτική του κ. Μητσοτάκη αφήνει ανικανοποιήτα κάποια νοήματα, κάποιες σκέψεις, κάποιες προοπτικές. Αυτό λοιπόν δημιουργεί τεράστια προβλήματα στο να μπορέσει ο κ. Μητσοτάκης να συλλέξει δυνάμεις πέραν από έναν στενότατο πυρήνα γύρω από το όνομά του. Ένα όνομα το οποίο εδώ που τα λέμε το εξoβέλισε. Προεκλογικώς δεν πήγε ως Μητσοτάκης, εγώ θα ήμουν υπερήφανος να είχα πατέρα τον Μητσοτάκη, εκείνος πήγε με το Κυριάκος. Όλα αυτά καταδυκνείουν ότι ο άνθρωπος είναι λίγο ελαφρύς σε θέματα αξιών και αρχών. Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν πιστεύει και δεν τιμά τις αρχές, τις αξίες και το όνομά του και απομακρύνεται από αυτό, εμένα δεν με πείθει".

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στον Flash 96,0 F.M.:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου