Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο ...YPOURGOS1234 κατηγόρησε τον Σφακιανάκη ως "δημοσιοσχετίστα"

Ό υπουργός που είχε στο γραφείο του ένα χαρτάκι με τον κωδικό ypourgos και όνομα χρήστη 1234 για να μπαίνει στο δίκτυο κατηγόρησε τον απερχόμενο διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη ως "δημοσιοσχετίστα"!
Ως «δημοσιοσχετίστα» κατηγόρησε τον απερχόμενο διευθυντή της ...
Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στην Βουλή.

«Τα στελέχη κρίνονται από τις πραγματικές αστυνομικές τους ικανότητες, και όχι από τις ικανότητες που έχουν να κάνουν στις δημόσιες σχέσεις και το χρόνο που διαθέτουν στα ΜΜΕ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

Ο υπουργός υποστήριξε δε, πως από χθες «γίνεται ντόρος τον οποίο υιοθετούν και ορισμένοι βουλευτές.»

προφανώς ο κ.Σφακιανάκης δεν έμενε σε ακριβές περιοχές για να τύχει της προστασίας του Υπουργού 

Η δηλώσεις Τόσκα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του τομεάρχη Δημόσιας Τάξης της νΔ βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη. Σε δήλωσή του ο κ. Κυριαζίδης κάνει λόγο για κρίσεις σφαγείο και μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΕΛΑΣ.

Ο κ. Κυριαζίδης αναφέρεται ακόμη σε «πρωτοφανείς μεθοδεύσεις, καρατομήσεις και εξοστρακισμούς αξίων ανωτάτων αξιωματικών της ΕΛΑΣ» που δυστυχώς, όπως σημειώνει, «επιβεβαιώνουν τους φόβους και την αγωνία που εδώ και καιρό εκφράστηκαν δημόσια από τη Νέα Δημοκρατία για το προδιαγεγραμμένο ανοσιούργημα στο οποίο επιδόθηκε τελικά η Κυβέρνηση».

H καρατόμηση του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιάνακη από τη θέση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σφακιανάκης ήταν ο άνθρωπος που αναδιάρθρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία με αυτόν επικεφαλής πολλαπλασίασε τις επιτυχίες της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποστράτηγος δεν αποδέχεται την μετακίνηση/ υποβάθμιση σε άλλη υπηρεσία, και θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια.

skai



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου