Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Βρε μπας κι έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙοι είναι ψεύτες;


Μου ΄πε ο σύντροφος Νίκος στις 14/1/2015 "ο ΕΝΦΙΑ του 2015 δεν θα εισπραχθεί" κι έφαγα τα λεφτά στα τσίπουρα. Πριν από λίγο, ο λογιστής μου έστειλε το ειδοποιητήριο, με την υποσημείωση "Βασίλη, η 1η δόση μέχρι 30 του μήνα". Ακροδεξιός θα είναι ο λογιστής μου, δεν εξηγείται αλλιώς. Σίγουρα...

σαμποτάρουν την αριστερή κυβέρνηση οι ακροδεξιοί, οι Γερμανοτσολιάδες, οι προδότες και χάκαραν το taxisnet βάζοντας ειδοποιητήρια για ένα φόρο, που η κυβέρνησή μας, χιλιάδες φορές μας διαβεβαίωσε ότι καταργήθηκε.

Τι είπατε; Δεν φταίει ο λογιστής; Δεν καταργήθηκε ο φόρος; Α.....δεν καταργήθηκε ! Τι λέει ρε παιδί !

Ε, τότε έχει δίκιο ο Αλέξης:
Βασίλης Π.

Υ.Γ. 
Αλέξη, θα στο εξομολογηθώ: σε ψήφισα.
Και για να μιλήσουμε σοβαρά, φυσικά και δεν πίστεψα ότι θα καταργούσες τον ΕΝΦΙΑ, ούτε περίμενα κάτι τέτοιο. Περίμενα όμως να εισπράξεις έστω μερικά εκατομμυριάκια (ψίχουλα) από Μπόμπολες, Κοντομηνάδες κλπ. Εσύ, δεν τους πήρες ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ !  
Και τώρα μαθαίνω ότι ετοιμάζεις την κομπίνα του αιώνα, για να τους λουφάρεις τα χρέη, με το καινούριο νομοσχέδιο για τις άδειες, με το οποίο δήθεν χτυπάς τους καναλάρχες, αλλά εσύ τα βρήκες μαζί τους και θες να κάνεις να φανεί ότι δήθεν έχασαν τις άδειές τους, λόγω του νόμου, αλλά θα τους δώσεις την ευκαιρία να τη σκαπουλάρουν από τα τεράστια χρέη τους, όπως οι ομάδες που πέφτουν στη Γ' Εθνική κι αλλάζουν ΑΦΜ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου