Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ! ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ !!!

Άντε με τις φάρσες για ιούς που θα σου διαλύσουν τον υπολογιστή έτσι και κάνεις like σε μια σελίδα που μεταδίδονται πιο γρήγορα κι από τον ιό της γρίπης λες πλάκα έχει δεν βαριέσαι….
Άντε με τον Τσάκωνα που ...
τάχα μου αυτοκτόνησε (την πάτησε και ο γραφων) λες μακάβρια πλάκα, τι να κάνουμε υπάρχουν και ηλίθιοι….
Άντε με αυτούς που δήθεν χρειάζονται αίμα και πηγαίνει τζάμπα ο κοσμάκης στα νοσοκομεία λες δεν πειράζει, πάει που πάει ας δώσει κι ας είναι αχρείαστο….
Άλλωστε το ότι η πλειοψηφία χρησιμοποιεί υπολογιστές και το ιντερνετ δεν σημαίνει πως διαθέτει και την απαραίτητη γνώση για να μπορέσει να αντιληφθεί πως οι ιστορίες σαν κι αυτές για τους ιούς και τους χάκερ που θα καταστρέψουν τον υπολογιστή του με αυτόν τον τρόπο στερούνται λογικής, ούτε πως κάθε είδηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μπορεί απλά να είναι ράδιο αρβύλα….
Αυτά είναι τα χαριτωμένα του διαδικτύου…..
Αλλά όταν πλέον η πραγματικότητα χάνεται μέσα σε θεωρίες συνωμοσίας που όχι απλά αποπροσανατολίζουν αλλά εκτρέφουν στην κυριολεξία μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων να ασπάζεται κάτι ψεύτικο ως αληθινό τότε τα πράγματα σοβαρεύουν πολύ…..
Αφορμή μια φωτογραφία που είδα σήμερα να κυκλοφορεί στο Facebook ανάμεσα στους Έλληνες χρήστες και απεικονίζει πιλότους στην Νέα Υόρκη να διαδηλώνουν ενάντια στους αεροψεκασμούς…
2 κλικ υπόθεση ήταν να βρεθεί η πραγματική φωτογραφία όπου οι άνθρωποι διαδηλώνουν για τα του κλάδου τους (και είναι κάτι που συνέβει πολλούς μήνες πριν αλλά όπως σε όλα, το ελληνικό διαδίκτυο και οι χρήστες του ακολουθούν καταϊδρωμένοι κάθε φάρσα που εκκολάπτεται σε αγγλόφωνες -κυρίως- σελίδες)
Είναι γεγονός πως οι αλυσοδεμένοι του σπηλαίου του Πλάτωνα 2500 χρόνια μετά μετακόμισαν και κοιτάνε τον ουρανό !!!!
Όμως και πάλι προβολές σκιών θεωρούν ως πραγματικές, πράγματα που απλά βλέπουν και εύκολα πιστεύουν….χωρίς καν την παραμικρή διάθεση για αμφισβήτηση και ψάξιμο
Απλά γιατί αυτή η συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας βολεύει….
Βολεύει να πιστεύουν πως κάποιοι ψεκάζουν για να ελέγξουν τον νου….
Φυσικά όσοι μανιωδώς καταγγέλλουν τους υποτιθέμενους αεροψεκασμούς (chemtrails αγγλιστί), γράφουν άρθρα, ανεβάζουν βίντεο στο YouTube, σχηματίζουν ομάδες διαμαρτυρίας, κάνουν αναρτήσεις φωτογραφιών κλπ έχουν κάποιου είδους ανοσία !!!!
Ειδικά οι χρήστες του Facebook….
Προφανώς η ακτινοβολία που εκπέμπει η οθόνη και το μαγνητικό πεδίο που παράγει ο πύργος του pc δημιουργούν κάποιου είδους ασπίδα που διαρκεί AKOMH και όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού και βρίσκονται εκτεθειμένοι και οι ίδιοι στους ψεκασμούς.
(Αν ισχύει κάτι τέτοιο σίγουρα θα ακολουθήσουν απαγωγές τους από EYΠ, CIA, Mossad για να μελετηθεί το φαινόμενο….)
Βολεύει να πιστεύουν πως κάποιοι ψεκάζουν για να αδυνατίσει η αντίσταση του ανθρώπινου οργανισμού……
Φυσικά όσοι το ισχυρίζονται αυτό ξεχνάνε πως καταναλώνουμε εδώ και δεκαετίες ο,τι σκουπιδοτροφή υπάρχει, και πως τρώμε φρούτα και λαχανικά τίγκα στα χημικά λιπάσματα, τα ζιζανιοκτόνα και τις ενέσεις….Ξεχνάνε επίσης την κακή ποιότητα του νερού που καταναλώνουμε στις περισσότερες πόλεις ή πηγαίνουν και παίρνουν εμφιαλωμένο πιστεύοντας πως είναι καλύτερο χωρίς καν να γνωρίζουν αν από την εμφιάλωση ως το ντουλάπι τους τηρήθηκαν οι κανόνες διατήρησης του και δεν έχει αφεθεί να βράσει 2-3 φορές στον ήλιο προτού καταλήξει με αμέτρητους μη φιλικούς μικροοργανισμούς στο στομάχι τους……
Όπως αρνούνται να σκεφτούν πως η μόνη σωματική άσκηση που η πλειοψηφία εξασκεί είναι το μηχανικό ούτως ή άλλως ανοιγόκλεισμα των βλεφάρων και πως ακόμη κι αν τα τσιγάρα πάνε στα 6 ευρώ ποιο πιθανό είναι να κόψει και να πετάξει κανείς την μύτη του του παρά το πακέτο…..
Ούτε καν αναλογίζονται πως ο τύπος που φωνάζει δίπλα τους πως μας ψεκάζουν και μας σκοτώνουν πριν μια ώρα ψέκαζε (χωρίς προστασία ούτε καν για τον ίδιο) με χημικά τα λάχανα που θα φάνε το μεσημέρι ψευτο-πλύνοντας τα (γιατί θα βαριούνται) και θα κόψουν/ακουμπήσουν το ψωμί στο βερνίκι του γυμνού από τραπεζομάντιλο τραπεζιού ή στο ποτισμένο με χημικά (για να αντέχει) σουπερ-ντούπερ σουπλά από μπαμπού που αγόρασαν……
Βολεύει να πιστεύουν πως μας ψεκάζουν για να μειώσουν τον πληθυσμό….
Γιατί είναι πιο εύκολο να σε πετύχουν με την κατάλληλη ποσότητα βάριου από τα 8 χιλιάδες μέτρα παρά να μολύνουν απευθείας για παράδειγμα το έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα.
(όταν αρκεί να αμολήσουν από έναν κακομοίρη μολυσμένο με μια βελτιωμένη εκδοχή του Έμπολα ταυτόχρονα σε κάθε Ήπειρο και σε λιγότερο από τρεις μήνες ο άνθρωπος θα γίνει πιο σπάνιος κι από την λευκή λεοπάρδαλη…)
Κοιτάνε λοιπόν τον ουρανό και τα πιστεύουν αυτά και έτσι δεν πάνε να κρεμάσουν τους πολιτικούς που χειροπιαστά, με νόμους μας εξωθούν να μειωθούμε από μόνοι μας (βλέπε τεκμήριο στα παιδιά για παράδειγμα)
Βλαστημούν αυτούς που δήθεν ψεκάζουν για να σκοτώσουν τα σπερματοζωάρια και δεν κοιτάνε που έχουμε καταντήσει να είναι το χρήμα ο βασικός παράγοντας που κάποιος εξετάζει (ακόμη κι αν δεν το ομολογεί) όταν πρόκειται να κάνει μια σοβαρή σχέση…..
Ουρλιάζουν πως μας ψεκάζουν για να ελέγξουν τον νου και δεν πάνε να φωνάξουν έξω από τα μεγάλα ΜΜΕ για την πλύση εγκεφάλου με την οποία ελέγχουν το μυαλό του κοσμάκη και κατευθύνουν τις αποφάσεις του κατα κει που βολεύει το σύστημα…..
Βλέπουν παραποιημένες φωτογραφίες με εξηγήσεις που βολεύουν και τις κάνουν αφίσα στο δωμάτιο του εγκεφάλου τους ως εξήγηση γιατί δεν αντιδράμε…
Είπαμε, η ασπίδα προστασίας που εκπέμπουν η οθόνη και ο υπολογιστής τους παρέχουν ανοσία και μπορούν να σκεφτούν ενώ οι άλλοι όχι (πλάκα πλάκα άνετα γίνεται διαφήμιση από τα καταστήματα τεχνολογίας….
«ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ CHEMTRAILS, ΑΓΟΡΑΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ !!!
Netbook, βαθμοί προστασίας από τα chemtails 2. Laptop, βαθμοί προστασίας από τα chemtrails 3. Pc, η απόλυτη προστασία από τα chemtrails !!! »
Σαν και αυτή που κυριαρχεί στον αστικό μύθο και δείχνει ένα αεροπλάνο δοκιμών με βαρέλια που περιέχουν νερό με προσμίξεις (για να μην παγώνει) ώστε να κάνουν μεταξύ άλλων έλεγχο σταθερότητας σε συνθήκες μετατόπισης βάρους και στην οποία κάποιοι πρόσθεσαν στον τοίχο την φράση «Hazmat inside» για να γίνει αληθοφανές.
Φυσικά κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί τότε δεν έχουν και τα βαρέλια κάποια επιγραφή….
Απλούστατα γιατί και δύσκολο ήταν (προφανώς) για τον δημιουργό της και γιατί ΔΕΝ χρειαζόταν καθώς η ψεύτικη επιγραφή είναι αρκετή για να μετατρέψει κάποιον σε «ευλαβικό πιστό»
Η παραποιημένη φώτο
Η αληθινή φωτογραφία
Από το βιβλίο Inside Boeing: Building the 777
σελ. 76 inside boeing: building the 777 barrels
Βλέπουν λοιπόν τις γραμμές στον ουρανό που γενικά ονομάζονται contrails και η εξήγηση πως είναι υδρατμοί από την εξαγωγή των κινητήρων jet οι οποίοι παγώνουν-συμπυκνώνονται σε μεγάλο υψόμετρο και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες μπορεί να είναι ορατοί για χρονικό διάστημα από λίγα λεπτά μέχρι μερικές ημέρες, τους φαίνεται γελοία και αρνούνται καν να σκεφτούν πως αυτό που βλέπουν βασίζεται στους ίδιους φυσικούς νόμους που αφορούν την δημιουργία των σύννεφων από τους 8 (κατά μέσο όρο) τόνους νερού που αφήνει ανά ώρα στην ατμόσφαιρα η εξάτμιση ενός jet..
Φυσικά το ότι ο καταγάλανος ουρανός είναι τίγκα στο νερό που απλά δεν φαίνεται-σχηματοποιείται σε σύννεφα αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες ατμοσφαιρικές συνθήκες είναι γι αυτούς είτε κάτι άγνωστο είτε μικρά γράμματα.
Βλέπουν καμιά φορά και το κενό ανάμεσα στο αεροπλάνο και τις γραμμές και χαρούμενοι για την απόδειξη του ψεκασμού πείθονται ακόμη πιο πολύ πως είναι νέφη επιβλαβών χημικών και όχι νέφη ατμού που προέρχονται κυρίως από τη συμπύκνωση των αερίων εξάτμισης από τις μηχανές….
Μάλλον ποτέ δεν κάθησαν να παρατηρήσουν μικροί το τσαγιερό της γιαγιάς….
Και ούτε καν θυμούνται πως και σαν παιδιά (οι έχοντες την ηλικία αυτού που γράφει) βλέπαμε και θαυμάζαμε παρόμοιες γραμμές στον ουρανό 30-35 χρόνια πίσω…..(απλά πιο σπάνια αφού ακόμη και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στον δρόμο μπροστά από τα σπίτια μας μετρούνταν τότε στα δάχτυλα του ενός χεριού, πόσο μάλλον τα αεροπλάνα που πετούσαν σε μεγάλο υψόμετρο….)
Βλέπουν λοιπόν τις «σκιές» στον ουρανό, βλέπουν τις γραμμές και είναι και πεπεισμένοι πως συμβαίνει ακριβώς πάνω από το κεφάλι τους και την πόλη που κατοικούν, έχοντας ξεχάσει ακόμη και τα απλά πράγματα που μάθαμε σαν παιδιά στο σχολείο !!!
Όταν μόνο ξέροντας την πληροφορία για το ύψος (γύρω στα 9 χιλιόμετρα) και υπολογίζοντας χονδρικά την γωνία θα διαπίστωναν πως αυτό που θεωρούν πως συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια τους στην πραγματικότητα λαμβάνει χώρα 30,40…..100 (!!!) χιλιόμετρα μακριά……
Φυσικά το ότι θαύμαζαν προφανώς πριν λίγο καιρό τον Αυγουστιάτικο ήλιο στην δύση του που έμοιαζε να απλώσεις το χέρι να τον πιάσεις την ώρα που ο πέρα από κάθε αμφισβήτηση κοντινότερος λόφος φάνταζε πολύ πιο μακριά από ότι ο κατακόκκινος δίσκος του ήλιου ποτέ δεν πρόκειται να κάνει κανενός είδους συνειρμό στον εγκέφαλο τους γιατί θα διέλυε μια πτυχή της βολικής θεωρία συνωμοσίας που ασπάζονται…..
Μ αυτά και μ αυτά καταχωνιάζεται η πραγματικότητα….
Πως κάποιοι πανέξυπνοι τύποι επενδύοντας στην μόδα για την διάσωση του πλανήτη
(στην πραγματικότητα για την δική μας διάσωση και την «διάσωση» βλαμμένων με χρήμα πουλάνε τις τρελές ιδέες τους καθώς ο πλανήτης μια χαρά θα ζούσε και χωρίς εμάς)
όντως ψεκάζουν (το 1 δισεκατομμυριοστό από όσα βλέπουμε και θεωρούμε χημικούς ψεκασμούς) όμως πάνω από τους πόλους και όχι όπου να ναι, εξαναγκάζοντας κυριολεκτικά τους πολίτες όλου του κόσμου να χρηματοδοτούν άμεσα και έμμεσα τις τρελές ιδέες τους περί γεωμηχανικής και μείωσης της θερμοκρασίας μέσα ακόμη κι από κονδύλια του ΟΗΕ και να θησαυρίζουν στην κυριολεξία !!!
Με την αγαστή συνεργασία όλων αυτών των επαγγελματιών συνωμοσιολόγων που θησαυρίζουν επίσης έχοντας δημιουργήσει μια μικρή στρατιά παραπληροφορημένων που φανατικά θα τους υπερασπιστούν-διαφημίσουν…πουλώντας βιβλία, δίνοντας διαλέξεις και φτιάχνοντας κερδοσκοπικούς -μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που άμεσα ή έμμεσα σχετίζονται με το θέμα.
Όταν ακόμη κι ένα παιδάκι μπορεί να αντιληφθεί σε γενικές γραμμές πως ο «έλεγχος» ενός τόσο χαοτικού συστήματος όπως το κλίμα της Γης είναι αστείο να θεωρούμε πως μπορεί να επιτευχθεί με τεχνητά μέσα.
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ !!!!!!!
Υπάρχει ένα νέο παρακλάδι της συνωμοσιολογίας περί chemtrails !!!
Ψεκάζουν για να χρησιμοποιήσουν το τρομερό και φοβερό HAARP !!!!!
Θα μας στοχεύσει ο παρανοϊκός επιστήμονας-κυβέρνηση των ΗΠΑ με το HAARP χρησιμοποιώντας σαν ανακλαστήρα τους ψεκασμούς, θα κάνει το ηφαίστειο της Σαντορίνης να εκραγεί και θα γνωρίζει πως να αποφύγει την γλάστρα που θα του πέσει στο κεφάλι 7 μήνες μετά, από την καταιγίδα που η πτώση της θερμοκρασίας από την στάχτη που θα καλύψει τον ήλιο θα δημιουργήσει, η οποία με την σειρά της θα μεταφέρει τις κατάλληλες αέριες μάζες ώστε να δημιουργηθεί ένας τυφώνας 4000 χλμ ανατολικά που θα πάρει μια γλάστρα η οποία θα ταξιδέψει 1500 χλμ βόρεια και τελικά θα προσγειωθεί στην κεφάλα του….
(όποιος δεν έπιασε το νόημα του καρτουνίστικου στυλ αστείου ας πάει να ξανακοιτάξει αν μας ψεκάζουν)
Και για να σοβαρευτούμε τελείως !
SURA !!!
Tο…..αντίστοιχο HAARP της Ρωσίας το SURA που παρεπιπτόντως ξεκίνησε 10 χρόνια ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!(ΚΑΙ που η εκπομπές του είναι 60 φορές ισχυρότερες από το HAARP…..3.6 MW το HAARP , 190 MW το SURA….)
Και για του λόγου το αληθές:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sura_Ionospheric_Heating_Facility
Αλλά ο ξανθός ιππότης Πούτιν μας προστατεύει και το χρησιμοποιεί απλά για έρευνα, ενώ οι κακοί Αμερικάνοι χρησιμοποιούν το δικό τους για να φτιάχνουν τσουνάμι και προσφάτως τον τυφώνα Sandy και για να προβάλουν (στο μέλλον) ολογράμματα ιερών προσώπων πάνω στην ιονισμένη κουρτίνα των μετάλλων που αφήνουν τα αεροπλάνα με τα chemtrails, που θα φέρουν το χάος στον κόσμο !!!!
Γιατί ρε παιδιά μόνο το ΗΑΑRP ;
Το ασύλληπτο σε δύναμη θηρίο της ρωσικής αρκούδας δεν σας συγκινεί;
Μάλλον δεν γεμίζει το στόμα σας να λέτε SURA όπως όταν λέτε ΗΗΗΑΑΑΑΑΑRRRRRRRPPPPPPP
και δεν φουσκώνει η παντιέρα του μυαλού σας με την Ρωσική εκδοχή αφού δεν μπορούν οι συνωμοσιολόγοι να προσθέσουν σημαντικά στοιχεία κλειδιά που θα κάνουν μια αντίστοιχη θεωρία συνωμοσίας να αποκτήσει αληθοφάνεια….
ΟΥΠΣ !!!!!!!!
Ξεχάσαμε και το EISCAT στο Τρόμσο της Νορβηγίας !!!!
https://en.wikipedia.org/wiki/EISCAT
1 GW ακτινοβολούμενη ισχύς !!!
Αυτό κι αν είναι τέρας……
Και μάλιστα Ευρωπαϊκό !!!
Κι αυτό δεν βολεύει για θεωρίες συνωμοσίας;
Βρε το άτιμο το HAARP σουξέ που έχει…..
Τελικά η Γη δεν είναι πλανήτης….Φούρνος μικροκυμάτων είναι και στον δίσκο του γυρίζουν πρεζόνια που χτυπάνε ενέσεις συνωμοσίας (αλλά μόνο με όσες θα μπορούσαν να γίνουν ταινίες του Hollywood καθώς ο ρωσικός και ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος έχει πιο κουλτουριάρικο στυλ….)
ΟΜΩΣ……το πιο δυσάρεστο είναι πως μ αυτά και μ αυτά απαλλάσσουμε τους εαυτούς μας από όσα συμβαίνουν…..
Μας ψεκάζουν……εμείς τα απλά ανθρωπάκια τι να κάνουμε….φωνάζουμε μπας και μας ακούσει κανείς αλλά δεν……Και εμείς είμαστε οι τυχεροί γιατί δεν μας πιάνουν οι ψεκασμοί τους, αλλά να….στους άλλους πιάνουν και γι αυτό δεν αντιδρά ο κόσμος….
Μας στέλνουν τυφώνες και τσουνάμι….
(κι έτσι και χιονίσει και φέτος όπως το 2001 στην Θεσσαλονίκη το HAARP σε συνδυασμό με τα chemtrails θα ευθύνεται…..)
Και μ αυτά και μ αυτά, χαμένοι ανάμεσα σε φοβισμένους που ψηφίζουν μνημονιακά-αντιμνημονιακά και δεκτικούς να πιστέψουν κάθε θεωρία συνωμοσίας που μπλέκεται σε ένα βαλς θανάτου της κριτικής σκέψης με την αλήθεια, στέκεται η μειοψηφία που βλέπει το σύστημα συνεχίζει να αυτοτροφοδοτείται ακάθεκτο…..και να μην υπάρχει ούτε κατα διάνοια το ανθρώπινο δυναμικό (σε αριθμούς) που θα το ανατρέψει…..ώστε να εμποδιστούν τα πραγματικά σχέδια της ΝΤΠ…..
Με τις υγείες μας !!!!!!
Υ.Γ.
Κανένας από τους διεθνείς Λιακόπουλους (μπροστά τους ο δικός μας είναι γατάκι) που δημιούργησαν αυτήν την θεωρία συνωμοσίας για να θησαυρίζουν εις υγείαν των κορόιδων δεν έχει χρησιμοποιήσει και ΔΕΝ πρόκειται να χρησιμοποιήσει δορυφορικές εικόνες.Και δεν αναφέρομαι φυσικά σε παραποιημένες…Από αυτές γεμάτο το διαδίκτυο….
Και ο λόγος είναι απλός.
Αν το κάνει θα καταρρίψει από μόνος του το ίδιο του το ψέμα καθώς θα γίνει ηλίου φαεινότερο πως μόνο εκεί που υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες εμφανίζονται αυτά τα νεφικά ίχνη.
Υ.Γ. 2
Όποια μαντάμ είχε/έχει την βαφή μαλλιών για πρωϊνό μπορεί να πάει να κάνει μια εξέταση στο τριχωτό της κεφαλής της. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ανακαλύψει πως η ρίζα της τρίχας της είναι τίγκα στα βαρέα μέταλλα. Βαρέα μέταλλα που περνάνε φυσικά όλα αυτά τα χρόνια στον οργανισμό της.
Και μετά είναι ελεύθερη αρνούμενη να δεχτεί πως δηλητηρίαζε τον οργανισμό της και τα παιδιά της, να βγει να διαδηλώσει κατά των ψεκασμών….
Υ.Γ. 3
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου