Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Αποτελέσματα Κυπέλλου - Νίκες ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ Ισοπαλία ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα αγώνων του δεύτερου γύρου με τα εξής αποτελέσματα:

Ατρόμητος Αθηνών 2 - 2 Βέροια
Skoda Ξάνθη 0 - 1 AEK
Παναθηναϊκός 3 - 0 Λεβαδειακός
Παναιτωλικός 1 - 2 Πανιώνιος
ΠΑΟΚ 2 - 0 Πανθρακικός
Αστέρας Τρίπολης 4 - 0 ΑΕΛ Καλλονής
Ολυμπιακός Πειραιώς 2 - 2 Πλατανιάς

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 2-0
Ο ΠΑΟΚ είχε την κυριαρχία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά έπρεπε να μπουν στην ενδεκάδα ο Μακ και ο Ροντρίγκες για να γίνει πραγματικά πιεστικός και να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες. Σε μία από αυτές στο 72΄ο Πέλκας έκανε και την ασίστ πέτυχε και το γκολ (με ενδιάμεσο το δοκάρι του Μακ) και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ακολούθησαν κι άλλες φάσεις για να φτάσουμε στο 86΄όταν ο Μακ με πολύ ψύχραιμο πλασέ στο ριμπάουντ από επέμβαση του Πασχαλάλη σε σουτ του Γκολάσα διαμόρφωσε το τελικό 20.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν με αξιοπρέπεια (θα μπορούσαν μάλιστα να είχαν προηγηθεί στο πρώτο μέρος), αλλά τελικά λύγισαν στην διαφορά ταχύτητας με τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ.

Καλά στοιχεία από Κοροβέση, Χαρίση, με δεδομένη και την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Κατά διαστήματα θετικός και ο Γκολάσα. Στα αξιοσημείωτα και η χρησιμοποίηση του Σάμπο για μεγάλο διάστημα σε ρόλο δεξιού ακραίου, στο 3-5-2.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Σάμπο (Ροντρίγκες 62΄), Χαρίσης, Γκολάσα, Κοροβέσης (Μακ 62΄), Ζάιρο (Σαββίδης 79΄), Πέλκας, Αθανασιάδης.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Χρήστου (Μαρκόπουλος 46΄), Πουτουρίδης, Μπουγαίδης, Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Σετί, Παπαχρήστος, Ροτζέριο (Ψάλτης 69΄), Μπαϊκαρά, Νικόλτσης (Μουδουρογλου 78').

Γκολ: Πέλκας 72', Μακ 86΄

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου