Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τζιτζικώστας στον ALPHA: "Θα δώσω θέσεις αντιπροέδρων στους άλλους 3 υποψηφίους"

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ανοίξει τις πόρτες της σε όσους πιστεύουν πως το κόμμα μπορεί να ..
λύσει τα προβλήματα» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Τζιτζικώστας που σημείωσε πως μετά τις εκλογές και σε περίπτωση που επικρατήσει θα απευθυνθεί στους συνυποψήφιούς του για τη θέση των αντιπροέδρων.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, τόνισε πως «ουδέποτε υπήρξε συμφωνία με κανέναν, ούτε με τον Σαμαρά» και συνέχισε:

Αυτά τα λένε άνθρωποι που προσπαθούν να ανακόψουν τη δυναμική μου. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι εκτιμώ και εκτιμούσα την ιστορία και τα πεπραγμένα των πρώην πρωθυπουργών. (...) Αυτό που είπα εγώ είναι ότι κάνουν κακό στο κόμμα αυτοί που λένε πως θα έβαζα τον κ. Σαμαρά κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.

Αφού σημείωσε πως η Νέα Δημοκρατία παρέδωσε την χώρα σε καλύτερη κατάσταση από την την παρέλαβε, στάθηκε στα λάθη που κατά τη γνώμη του έκανε το κόμμα την περίοδο που βρέθηκε στη διακυβέρνηση της χώρας.

Όπως σημείωσε, «επηρεαστήκαμε από τον λαϊκισμός, δεν εξηγήσαμε στην κοινωνία τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε». Υποστήριξε εξάλλου πως είναι διαφορετικό το ότι η ΝΔ στήριξε τη χώρα στην ευρωπαϊκή της πορεία «και άλλο να ψηφίζουμε μέτρα που αποδεδειγμένα δεν οδηγούν πουθενά».

«Πρέπει να αλλάξουμε την παράταξή μας συθέμελα, την νοοτροπία των προσώπων που όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησαν και έδωσαν όσα έδωσαν και να κάνουμε τη μεγάλη φυγή προς τα μπρος. Πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς, και μετά όταν δουν οι πολίτες ότι αλλάξαμε, θα μας εμπιστευτούν για να αλλάξουμε τη χώρα μας» επεσήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Ιδεολογία μας είναι η στήριξη του ιδιωτικού τομέα, το να παράξουμε πλούτο. Και μόνο έτσι θα μπορούμε να ανακουφίσουμε τους αδύναμους συμπολίτες μας» υποστήριξε και εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό:

Ο κ. Τσίπρας το μόνο που κάνει τώρα είναι να αναδιανέμει τη φτώχεια.

Ταυτόχρονα επεσήμανε πως σε περίπτωση που επικρατήσει, θα στραφεί στους συνυποψήφιούς του για τη θέση των δύο αντιπροέδρων της ΝΔ. «Θα ξεκινήσω από αυτούς, θα τα δούμε μετά τις εκλογές. Δεν έχω μία κρυφή ατζέντα, δεν υπάρχουν πρόσωπα με τα οποία έχω κάνει συμφωνίες. Κινητήριος μοχλός μου είναι οι πολίτες» σημείωσε και πρόσθεσε:

Πρέπει να δούμε το αποτέλεσμα των εκλογών, θα εξαρτηθούν πολλά από τις θέσεις των υποψηφίων. Θα δούμε τις θέσεις όλων, θα τις ακούσουμε και στις 22 Νοεμβρίου θα δούμε ποιους ανθρώπους θα αξιοποιήσουμε. Η ΝΔ πρέπει να ξαναμιλήσει με την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου