Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Αγωγή 10 εκ.ευρώ καταθέτει ο Δ.Γιαννακόπουλος εναντίον Π.Καμμένου !

Καμμένος και Γιαννακόπουλος ήταν φίλοι και συνεργάτες. Ο επιχειρηματίας "έσπρωχνε" με χίλια την κυβέρνηση και ειδικά τον δεύτερο εταίρο ΑΝΕΛ, από τα διαδικτυακά ΜΜΕ του. Μέχρι, που...
ο επιχειρηματίας, μίλησε στη Βουλή για Ισραηλινά συμφέροντα που θέλουν να αλώσουν το χώρο του φαρμάκου (εννοούσε τη βασική ανταγωνίστρια της ΒΙΑΝΕΞ, Ισραηλινή TEVA).
H πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του Δ.Γιαννακόπουλου, άρα ήταν μονόδρομος για τον Π.Καμμένο, να αδειάσει με τον πιο άνανδρο τρόπο τον πρώην φίλο του, ο οποίος πίστευε ότι ο Καμμένος "είναι πατριώτης, που θα δώσει προτεραιότητα στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία έναντι της Ισραηλινής". Ο Π.Καμμένος όμως, προσπαθεί εναγωνίως να ξεπλύνει την ταμπέλα του "αντισημίτη", που του κόλλησε η Jerusalem post, για κάποιες δηλώσεις του για το θέμα της φορολόγησης των εβραϊκών ιδρυμάτων στην Ελλάδα, άρα θα έχει την τύχη του Ε.Βενιζέλου: Θα τρέχει μέρα νύχτα, μέχρι να πεθάνει, με κάθε κόστος, με κάθε θυσία, να αποδείξει ότι είναι στη σωστή πλευρά....Ακόμη κι αν χρειαστεί να "δίνει στεγνά" φίλους του, αποκαλύπτοντας σε κοινή θέα, προσωπικά SMS στο κινητό του. Μέχρι να πείσει το θηρίο, ότι είναι φίλος, θα του πετάει τις σάρκες των φίλων του (δεν αποκλείεται ακόμη και της οικογένειάς του, με τέτοια λαχτάρα που πήρε, επειδή τον έβαλαν στο στόχαστρο Ισραηλινά μμε).


....
...
Αγωγή, ύψους 10 εκατ. ευρώ, εναντίον του Πάνου Καμμένου, καταθέτει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Γιαννακόπουλος επισημαίνει ότι καταθέτει αγωγή προκειμένου να υπερασπιστεί την προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψή του.
Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι ζητά 10 εκατ. ευρώ «όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας».
«Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο» τονίζει χαρακτηριστικά.
Ο επιχειρηματίας καλεί τέλος, την Βουλή να άρει την ασυλία του κ. Καμμένου, καθώς όπως τονίζει, προτίθεται να υποβάλλει και σχετική μήνυση.
Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση «εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν», όπως είχε πει ο Αριστοτέλης, καταλήγει ο κ. Γιαννακόπουλος.

Τι είπε ο Καμμένος
Τρομερές καταγγελίες και προσωπική επίθεση στον επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλο έκανε το Σάββατο το απόγευμα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

O κ. Καμμένος κατηγόρησε δημοσιογράφους για εκτελέσεις συμβολαίων και τις εταιρίες δημοσκοπήσεων που όπως είπε μαγείρευαν με τα κανάλια τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια διάβασε από το μικρόφωνο sms που όπως υποστήριξε του έστελνε στο κινητό του ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον οποίο και κατηγόρησε για εκβιασμό.

Για τον κύριο Γιαννακόπουλο ανέφερε πως "επειδή δεν του έγιναν τα χατίρια, πέρασε από το γλείψιμο στην επίθεση" και πως μέχρι τις εκλογές στήριζε μέσω του newsbomb.gr. την κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, ο Δ. Γιαννακόπουλος ζητούσε την τοποθέτηση στελέχους των ΑΝ.ΕΛ. με το όνομα 'Γιώργος' ως εξωκοινοβουλευτικό στο υπουργείο Υγεία και προειδοποιούσε «πρόσεξε μην μας ξαναβάλουν πουθενά τον Κοντονή» αναφερόμενος στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Στη συνέχει ο κος Καμμένος ανέφερε πως τα αιτήματα δεν ικανοποιήθηκαν και αυτό εξόργισε τον επιχειρηματία ο οποίος απέστειλε άλλο μήνυμα και απειλούσε ότι «αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην λένε Γιαννακόπουλο». Αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο του Πάνου Καμμμένου «τελειώσανε οι εποχές που ο μπαμπάς του έπαιρνε την αστυνομία για να τον αφήσουν όταν τον έπιαναν στα πάρτι της Μυκόνου με τις κόκες στην τσέπη. Τελείωσε το νταβιτζιλίκι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου