Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τρίτη ισοπαλία για ΠΑΟΚ

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο ΠΑΟΚ είναι μικρή ομάδα αγωνιστικά, στο επίπεδο της Καλλονής, του Πυρσού Γρεβενών, της Φλαμουρτάρι Τιράνων κλπ. Αν θέλουμε κάτι παραπάνω, θα ....
κάνουμε υπονομή. Τι άλλο; Υπομονή. Επειδή, αυτό μας το λένε χρόνια, πράγματι θα κάνουμε υπομονή. Αλλά με μια προϋπόθεση: Ότι ο Τούντορ, ούτε θα παραιτηθεί, ούτε θα απομακρυνθεί ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Να είναι και του χρόνου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην ομάδα, οποιαδήποτε κι αν είναι η φετινή της πορεία, ώστε να τελειώσει το παραμύθι του "χτισίματος" της ομάδας. 
Του δίνουμε έναν ολόκληρο χρόνο, να κάνει όσα πειράματα θέλει κι ας πέσουμε στη Β΄Εθνική ! 
Αλλά μάστορα, του χρόνου, στο πρώτο ματς που θα χάσεις, θα σε κάνουμε γκάιντα στα κλωτσίδια. Έτσι; Αυτό δεν είναι το δίκαιο; Φέτος στην πρεμιέρα, δεν κέρδισες την Ξάνθη και μετά έφαγες 3 γκολ από το Γιάννενο και είπαμε όλοι ..."υπομονή, η ομάδα χτίζεται".
Και μην πεις ότι δεν είχες παίκτες ! Γιατί, τα Γιάννινα είχαν περισσότερους από σένα;
Αν όμως του χρόνου -και αφού φάγαμε πίκρα έναν ολόκληρο χρόνο, που δεν μιλάμε επειδή εσύ "χτίζεις ομάδα"- ξαναχάσεις από Γιάννινες και Κέρκυρες, να πάρεις μόνος σου μια πέτρα και να βουτήξεις στο Θερμαϊκό. Δεν σου ζητάμε ρε φίλε τίποτε εξωφρενικό. Σου ζητάμε -του χρόνου !- να κάνεις ό,τι κάνει ο Ολυμπιακός: να κερδίζεις. Τόσο απλά.
Θα κάνουμε λοιπόν Ιγκόρ όση υπομονή θέλεις, θα αντέξουμε να μείνουμε έξω από όλους τους στόχους, με έναν όρο: να είσαι και του χρόνου προπονητής και να καθαρίζεις τακτικά το σβέρκο σου.
Τίμια πράγματα. Έναν ολόκληρο χρόνο θα τρώμε εμείς οι οπαδοί σφαλιάρες και δεν θα μιλάμε, αλλά τον επόμενο θα τις τρως εσύ.
Αυτά, γιατί επιτέλους, πρέπει ο φακός να πέφτει στους υπεύθυνους. Ο Σαββίδης έκανε τα πάντα, ξόφλησε χρέη, πήρε τεχνικό διευθυντή, πήρε τεχνοκράτη πρόεδρο, έφερε 15 παίκτες, σας πληρώνει πριν την ώρα σας, ικανοποίησε όλα σας τα αιτήματα, ε, παίξτε επιτέλους ! Όχι σαν Ρεάλ, δεν έχουμε τέτοιες απαιτήσεις, παίξτε τουλάχιστον μπάλα ανάλογη με αυτή που παίζουν η Ξάνθη κι ο Λεβαδειακός ! Περισσότερες χαρές δίνουν στους οπαδούς τους. Κερδίζουν κάπου κάπου...


Τρεις αγώνες, τρεις ισοπαλίες μετρά πια ο ΠΑΟΚ στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς μετά το 0-0 της πρεμιέρας με την Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν και το 1-1 με την Ντόρτμουντ στην Τούμπα, απόψε έμεινε στο 0-0 και με την Κράσνονταρ στο γήπεδό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου