Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ψηφίζω με γνώμονα την Πατρίδα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Αγαπητό makpress πλησιάζοντας οι εκλογές κάθισα και έβαλα κάποια πράγματα κατω για να δω τι γινεται και τι μας ξημερώνει μετα τις 25/1/15

Σκέφτομαι ειναι κάποιος δυσαρεστημένος Νεοδημοκράτης απο τις πολιτικές του μνημονίου και απο τον Σαμάρα θελει να τιμωρήσει τον Σαμάρα αλλα οχι το κόμμα του άρα δεν θελει να τον Κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλα θελει απλα αλλαγή πολιτικής και αλλαγή ηγεσίας.(πρεπει να θυμόμαστε ποιος ψήφισε την τροπολογία Ρωμανου που την αλλη μερα έβγαλε μανιφέστο Νικη Αναρχίας αλλα και ποιοι στήριξαν διαχρονικά τύπους σαν κι αυτον ποιοι θυμήθηκαν τους λαθρομετανάστες και πράττουν και ρητορεύουν με τροπο που οι ίδιοι καταδίκαζαν με πάθος αλλα και ποιοι στηρίζουν διαχρονικά τους λαθρομεταναςτες ποιοι φτωχοποιηςαν τους ενςτολους και με τις πολιτικές τους αναγκαςαν πολλούς εξ αυτών να συνταξιοδοτηθούν και μη κάνοντας προςληψεις αφηςαν ανοχύρωτες τις πόλεις με ελαχιςτους αςτυνομικους με ηθικό στο ναδίρ αλλα και ποιοι σκέφτονται να τους αφοπλιςουν και αλλα πολλα που πρεπει να θυμόμαστε στην κάλπη)
Πρεπει να σκεφτεί καλα ποιοι ειναι πρόθυμοι η βαλτοί(απο σύστημα η μεγαλοεργολάβους μεγαλοκαναλάρχες που διαχρονικά με οποίο κόμμα ηταν στην εξουσία είχαν άριστες σχέσεις με τις γνωστές κωλοτούμπες)
Και αναρωτιέμαι
Βενιζέλος
Κατά της στρατηγικής του φόβου και του ψέματος είναι το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος υπογράμμισε ότι το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιο από τα δύο κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ ή Ν.Δ.) θα είναι πρώτο, αλλά οι κίνδυνοι για τη χώρα.

Κατά την ομιλία του σε συνάντηση με κομματικά στελέχη στη Θεσσαλονίκη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί να είναι το τρίτο κόμμα, διεκδικεί τον ρόλο του εγγυητή και όχι του μπαλαντέρ

«Είναι επίδοξη η τρίτη θέση. Θέλουν κι άλλοι τον ρόλο του εγγυητή. Εμείς είμαστε οι εγγυητές. Άλλο εγγυητής και άλλο μπαλαντέρ.

Απλα να βγει τρίτος για να μπορει να διαπραγματευτεί με όποιον ειναι πρώτος!!!!!

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Μιλώντας χθες το βράδυ στο “Star” ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θεωρώ ότι είναι βρώμικο να διαπραγματεύεται κάποιος τη δική του καρέκλα και να μην κοιτάει για τη σύνθεση ενός υπουργικού συμβουλίου που μπορεί να λύσει ή να μη λύσει τα προβλήματα της χώρας. Εάν θέλετε να συγκυβερνήσουμε θα έχουμε κοινές αρχές. Άνθρωποι που δεν μπορούν να υπηρετήσουν το κοινό καλό δεν θα είναι στο υπουργικό συμβούλιο“.
Οπως είπε, για τις θέσεις σε υπουργεία, νοσοκομεία
κλπ, θέλει τους καλύτερους Έλληνες“, ανεξαρτήτως αν είναι Ποτάμι ή ΣΥΡΙΖΑ.
“Το Ποτάμι αν έχει δύναμη θα πει ότι στα υπουργεία θα επιλεγούν οι άνθρωποι της Εθνικής Ελλάδος που μπορεί κάποιοι από αυτούς να είναι στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί όμως κάποιοι από αυτούς να μην είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και να αναζητηθούν στην κοινωνία. Και τα ίδια θα πω αν είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ.
Το ίδιο!!!!!!
Σαχινίδης Κιδησο
Είμαι υπέρ των συναινέσεων και μακάρι αύριο να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση. Εδώ, όμως, τίθεται ένα ερώτημα. Ακόμα και τα Κόμματα που διεκδικούν να πάμε σε εκλογές και να κυβερνήσουν, θα πρέπει να επαναξιολογήσουν μια σειρά από τοποθετήσεις. Για παράδειγμα, αν αύριο γίνουν εκλογές και υποθέσουμε ότι επιβεβαιώνεται το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει 26, 27, 28%. Δεν θα μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη Κυβέρνηση, θα αναζητήσει πολιτικές συμμαχίες. Θα απευθυνθεί προς τα Δεξιά του, θα απευθυνθεί και προς τα Αριστερά του. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει από τα αριστερά ανταπόκριση. Εκ των πραγμάτων θα απευθυνθεί και προς τα δεξιά του. Οι πολιτικές δυνάμεις, με βάση το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, και συγκεκριμένα, η μόνη πολιτική δύναμη στην οποία θα μπορούσε να απευθυνθεί είναι το ΠΑΣΟΚ. (Ηταν ΠΑΣΟΚ και μεταγράφηκε στο ΠΑΣΟΚ β απλα και απλα την γνωμη του λεει το ίδιο με τους δυο παραπανω)
Και αναρωτιέμαι αν θελω Κυβέρνηση με συνεργασία με κάποιους απο ολους αυτούς γιατι να μην ψηφίσω να βγει αυτοδύναμη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ και να βοηθήσω να μοιραστούν τις θέσεις και τα υπουργεία εις βάρος του λαου?????
Ειδάλλως αν θελω να τους τιμωρήσω και να μην τους αφήσω να κάνουν αυτα που εχουν προσχεδιάσει ψηφίζω τα κόμματα που ΔΕΝ θα συνεργαστούν με αυτούς η απλα απέχω!!!!!
Αναρωτηθείτε ποια κόμματα απέμειναν που δεν προβάλλονται καθόλου απο τα συστημικά μεσα η εχουν εξαφανιστεί ?????
Καλο βόλι και το βλέμμα μας μονο στην Πατρίδα γιατι θελουμε να την δούμε οπως ονειρευόμαστε εμεις για τα παιδια μας οχι οπως επιτάσσουν οι ξένοι και συστημικά ΜΜΕ.

ΝΙΚΟΣ Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου