Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Αλέξη μην κάνεις καμιά κουταμάρα και βασιστείς στον Πούτιν !

Η Ρωσία δήλωσε σήμερα ότι θα εξετάσει αίτημα χρηματοδότησης της Ελλάδας αν υποβληθεί (εδώ). Αυτοί δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, σε μας θα δανείσουν; 
Αλέξη, θα στα πω σύντομα: 

καλοί και φίλοι οι Ρώσοι, σύμμαχοι οι Αμερικανοί, αλλά έχει αποδειχθεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι και οι δύο είναι του "πάρε" κι όχι του "δώσε".

Οι σύμμαχοί μας Αμερικανοί, κάθε φορά που πηγαίνει Έλληνας πρωθυπουργός στις ΗΠΑ, του φουσκώνουν το κεφάλι με δήθεν "Αμερικανικές επενδύσεις" που θα έρθουν. Στο τέλος, ο Έλληνας αξιωματούχος δίνει και από την τσέπη του, για διάφορους εράνους στο Λευκό Οίκο. Ρώτα τους προηγούμενους. Και φυσικά, οι Αμερικανοί δεν επενδύουν ούτε σεντ !

Οι Ρώσοι είναι χειρότεροι παπατζήδες ! Μιλάμε για "κελεμπίες" κανονικούς Αλέξη μου, σαν αυτούς που ήθελαν να αγοράσουν τον Παναθηναϊκό. Εκατοντάδες φορές μας ξεσήκωσαν, βασίσαμε ελπίδες στήριξης και στο τέλος η κατάληξη είναι πάντα η ίδια: Η Ρώσοι μας εγκαταλείπουν !

Οι Ρωσόφιλοι στην Ελλάδα, λένε "μας πώς να μας βοηθήσουν οι Ρώσοι, αφού εμείς συμμετέχουμε σε κυρώσεις εναντίον τους;". Μα βρε ντουγάνια, συμμετέχουμε σε κυρώσεις ή οτιδήποτε άλλο που εξοργίζει τους Ρώσους από κακό ζόρι. Μας πιέζουν οι νατοϊκοί, από τους οποίους εξαρτώμεθα και δεν μπορούμε να πούμε όχι. Ας μας βοηθήσουν (αν μπορούν!) καθοριστικά και με πράξεις οι Ρώσοι, να μην είμαστε τόσο εξαρτημένοι από ΝΑΤΟ, ΔΝΤ και ΕΕ , για να σηκώσουμε ανάστημα και να ανταποδώσουμε τη στήριξη της Ρωσίας.
Αλλά, επειδή αυτό το έργο το ΄χουμε δει πολλές φορές, Αλέξη, πρόσεξε! Μην παρασύρεσαι. Ρώσοι και Αμερικανοί είναι μόνο του "πάρε". Δεν δίνουν με τίποτε !
Και ειδικά οι Ρώσοι είναι αρχιπαπατζήδες. Μόνο λόγια, λόγια, λόγια και το χέρι στην τσέπη δεν το βάζουν ποτέ.
Τσάκας σου λέω είναι ο Βλαδίμηρος, μην το ψάχνεις.


Βασίλης Π. makpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου