Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Σκληρή απάντηση των ΑΝΕΛ σε όσους ενοχλήθηκαν από την προσέγγιση με τη Ρωσία

«Η εποχή της χειραγώγησης των κυβερνήσεων με «ρεπορτάζ» τελείωσε στις 25 Ιανουαρίου» !
Μας αρέσει! Δείχνει εθνική υπερηφάνια !
Αναλυτικά:



ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ «FINANCIAL TIMES»*

«Η εποχή της χειραγώγησης των κυβερνήσεων με «ρεπορτάζ» τελείωσε στις 25 Ιανουαρίου»


«Είναι προφανές πως κάποιους στην Ελλάδα βολεύει περισσότερο η αναπαραγωγή ξένων μυθευμάτων που ήδη διαψεύσθηκαν παρά η ίδια η αλήθεια.

Σε ό,τι αφορά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο είναι σαφές πως τα παραπάνω αποτελούν δόλιο κατασκεύασμα.

Διευκρινίζεται για μια ακόμα φορά ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είχε, έχει και θα συνεχίσει να έχει διεθνείς επαφές, οι οποίες πάντα γίνονται δημόσια, με θεσμικούς παράγοντες και στόχο έχουν την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι πρόσφατες συναντήσεις του με κορυφαίους Ρώσους πολιτικούς στη Μόσχα, οι οποίες προφανώς ενόχλησαν πολύ ορισμένους.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επαναλαμβάνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι κανείς δεν θα μπορέσει να χειραγωγήσει την κυβέρνηση εθνικού σκοπού με σκοτεινά «ρεπορτάζ». Η εποχή των παρεμβάσεων αλλότριων συμφερόντων τελείωσε στις 25 Ιανουαρίου».

.............
*Σημείωση: Oι FT στα πλαίσια δημιουργίας πίεσης, ώστε να είναι πιστό σκυλάκι των Αμερικανών και η νέα κυβέρνηση, έγραψαν στο προσφιλές ύφος κάθε γελοίου φασίστα, ότι "Κοτζιάς και Καμμένος έχουν σχέσεις με ακροδεξιούς της Ρωσίας", όπου "ακροδεξιούς" οι ΗΠΑ βαφτίζουν όποιον αντιστέκεται στη νέα τάξη που θέλουν να επιβάλλουν, αυτή τη φορά όχι με βόμβες, αλλά με δημοσιεύματα στα οποία κολλούν την ετικέτα "ακροδεξιός" σε όποιον αρνείται να συμβιβαστεί και να σκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου