Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ένα πράγμα δεν θέλουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Απλό είναι: Δεν θέλουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει κωλοτούμπες υπό το βάρος των διεθνών πιέσεων και να αρχίσει να συζητά για "μνημόνια" κι άλλες προδοσίες. Ζήτησε την ψήφο μας με πολύ ξεκάθαρες θέσεις και για να υπενθυμίσουμε:


Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έλεγαν ότι δεν υπάρχει άλλη πολιτική , παρά μόνο η συνέχιση του "προγράμματος", όπου πρόγραμμα, είπαμε, σημαίνει λιτότητα. Μόνο που αυτοί έλεγαν ότι το μνημόνιο τελειώνει στις 28/2/2015 και μετά θα έπρεπε να αποδεχθούμε μια προληπτική γραμμή πίστωσης κι άλλα τέτοια, ώστε αν κάποιο μήνα δεν έχουμε να πληρώσουμε τους συνταξιούχους (που ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις) και δεν μας δανείζουν οι τοκογλύφοι, να καταφύγουμε στο σεντούκι της Ε.Ε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, θεωρούσε εγκληματική αυτή την πολιτική και διαβεβαίωνε ότι οι υπαίτιοι των μνημονίων θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, επειδή λένε ΨΕΜΜΑΤΑ στον ελληνικό λαό. Λένε ψέμματα ότι χρειαζόμαστε μνημόνια και προληπτικές γραμμές, λένε ψέμματα ότι οι δανειστές μας έχουν σκληρή γραμμή. Το πρόβλημα δεν είναι η σκληρή γραμμή των δανειστών, αλλά το ότι η ελληνική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν διαπραγματεύεται. Εμείς, ζητάμε την ψήφο σου ελληνικέ λαέ, για να αποτελέσει το μνημόνιο και η αυτοτροφοδοτούμενη κρίση, παρελθόν, την επομένη των εκλογών.

Όταν μας τα ΄λεγε αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ, του λέγαμε "ρε συ, είσαι σίγουρος ότι με τη σκληρή σας διαπραγμάτευση, θα απαλλαγούμε από την τρόικα, τους τοκογλύφους και τα μνημόνιά τους;" - Σίγουρος, απαντούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. "Μα θα αντιδράσουν κάποιες συντηρητικές δυνάμεις της Ευρώπης της προτεσταντικής ηθικής" - Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, διαβεβαίωνε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην εφαρμοστεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Καμία !

Μετά από τόσες διαβεβαιώσεις, τους ψηφίσαμε. Και είμαστε έτοιμοι για θυσίες, αρκεί να φύγει η τρόικα και τα μνημόνια και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ντόπιοι προδότες, Σαμαράς και Βενιζέλος, που μείωσαν τις συντάξεις κατά 20% κατά μέσο όρο και οδήγησαν στην ανεργία άλλους 300.000 Έλληνες, από όσους τους παρέδωσε ο Παπανδρέου.

Δεν θέλουμε λοιπόν από τον ΣΥΡΙΖΑ - αυτό θα είναι η ταφόπλακά του- να συμβιβαστεί και ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία, να μας πει μια μέρα "ξέρετε, θα σας βάλουμε στον πισινό, ένα μνημόνιο ...ε, μνημονιάκι, να τόοοοοοοσο μικρό, για λίγο καιρό, μέχρι να ορθοποδήσει η χώρα που κατέστρεψε ο Σαμαράς".

Μην τυχόν και μιλήσετε κι εσείς για "καμμένη γη" κι άλλες τρίχες ! Την κατάσταση την γνωρίζαμε ΑΡΙΣΤΑ όλοι, και οι πολιτικοί και οι πολίτες,  και αποφασίσαμε: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου